Utorak 19. mar 2024.
Tahiri

"Dalje ruke od Srbije, lažovi!" Oštra poruka Tahiriju i njegovim pajtašima!

Foto: Youtube Printscreen/ T7
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Ðurić rekao je večeras da je Abelard Tahiri ministar nepravde i laži, a dokumentacija koja je u četvrtak predstavljena javnosti ne da nije lažna, već je u pitanju originalni dokument tužilaštva tzv. Kosova, službenim putem dostavljen braniocima utamničenih Srba.

- Jedino što jeste lažno je optužnica protiv Srba i države Srbije koju sa svojim satelitima svakoga dana podiže u medijima - saopštio je Ðurić, reagujuću na tvrdnje samozvanog kosovskog ministra pravde Tahirija da je "predsednik Srbije Aleksandar Vučić pokazao lažnu dokumentaciju u vezi sa istragom o ubistvu Olivera Ivanovića".

Marko Đurić
Marko Đurić
Tanjug/​Dragan Kujundžić

Ðurić navodi da Tahiri svojim lažima demantuje čak i sopstvenog "tužioca" Sulju Hodžu, koji je potvrdio da je iskaz Rada Trajković dala i da jeste zatražio, upravo aktom predstavljenim javnosti, produženje pritvora, kao što se u pomenutom dokumentu tužilaštva i navodi.

- U lažima ministra nepravde i laži Abelarda Tahirija veoma su kratke noge. Osim što je celom svetu pokazao kakav i koliki je lažov, čovek koji je brojne Srbe na KiM držao i drži neosnovano iza rešetaka, obelodanio je danas i koga štiti i čiji je među Srbima politički pokrovitelj. Ni brutalne i brojne pretnje smrću, ni najprimitivnije uvrede kojima sam izložen od strane ubedljivo manjinskog, ali punog mržnje i agresivnog dela javnosti, zato što sam se usudio da obelodanim istinu, neće me sprečiti da nastavim da ih sve zajedno raskrinkavam - rekao je Ðurić i naglasio: - Svima zajedno im poručujem - dalje ruke od Srbije, lažovi!

LAZANSKI UPOZORAVA SRBIJU NA VELIKI AMERIČKI BLEF: Odgovorićemo Prištini da ih ZABOLI! (VIDEO)

LAZANSKI UPOZORAVA SRBIJU NA VELIKI AMERIČKI BLEF: Odgovorićemo Prištini da ih ZABOLI! (VIDEO)

Zapad ćuti na albanski "plan A", ali Rusija stupa na scenu! Putin čeka odgovor na NAJVAŽNIJE PITANJE!

Zapad ćuti na albanski "plan A", ali Rusija stupa na scenu! Putin čeka odgovor na NAJVAŽNIJE PITANJE!

ISUSOVA KRUNA I KRST: Koje je sve NEPROCENJIVE RELIKVIJE čuvao Notr Dam? (VIDEO)

 

Vremenska prognoza
Clear sky
3 Beograd