Skip to main content
Vladimir Putin

PUTIN OTKRIO SVETU: Novo rusko oružje NEMA KONKURENCIJU!

Foto: Profimedia/ilustracija
Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da se u svetu još dugo neće pojaviti oružje analogno najsavremenijim ruskim primercima naoružanja

Ruski predsednik je naglasio da je to rezultat sistemskih, usmerenih mera države, ogromnog i napetog rada naučnika, konstruktora, odbrambene industrije.

- Primarnu pažnju ćemo posvetiti opremanju naše vojske najnovijim oružjem, savremenim sredstvima za upravljanje i vezu. Naši napredni obrasci naoružanja nemaju analoge u svetu. U svakom slučaju, zasad ga nemaju i ja mislim da ga još dugo neće imati - rekao je Putin u Kremlju, uoči početka prazničnog koncerta u čast Dana zaštitnika otadžbine. 

Putin je naveo da su ta jedinstvena dostignuća u osnovi uspešnog razvoja armije i flote u narednim decenijama.

- A to znači bezbednost i mir za Rusiju, naš uspešan, dinamičan razvoj - zaključio je ruski predsednik.

Rusija je miroljubiva država

Ruski predsednik je naglasio da je Rusija miroljubiva država, ali da će nastaviti da razvija svoj odbrambeni potencijal kako bi zaštitila svoju bezbednost.

- Rusija je miroljubiva, vodimo odgovornu spoljnu politiku, težimo jačanju međunarodne stabilnosti. I dalje ćemo jačati odbrambeni potencijal zemlje, razvijati i usavršavati Oružane snage - rekao je ruski lider. 

SENZACIONALNI SAJAMSKI POPUSTI SAMO U TRAVELLAND-U UZ URAČUNATO OSIGURANJE OD OTKAZA PUTOVANJA!

SENZACIONALNI SAJAMSKI POPUSTI SAMO U TRAVELLAND-U UZ URAČUNATO OSIGURANJE OD OTKAZA PUTOVANJA!

- Zbog toga zaštita bezbednosti Rusije, naših građana, ostaje za nas bezuslovni prioritet - rekao je Putin. 

Ruski predsednik je podsetio da su poslednjih godina borbena gotovost ruskih vojnika, njihova obučenost i usklađenost dejstava znatno porasli.

To je, naveo je Putin, potvrđeno ne samo tokom vojnih vežbi nego i u borbenim uslovima tokom antiterorističke operacije u Siriji.

- Oslobađajući sirijsku teritoriju od terorista, spasavajući civile, naši vojnici su delovali smelo, odlučno i efikasno, ispoljili svoje najbolje kvalitete, boreći se u Siriji, štiteći interese naše zemlje, interese Rusije - dodao je Putin.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 1 Pogledaj sve komentare
Kako ce zastititi tu tehnologiju?'s picture

Kako ce zastititi tu tehnologiju?

USA i GB traze od Tursku,Indiju i spiuna u Rusiju (nude velike pare i naucnike da im otkriju tehnologiju) Sa ruske podmornice britanci su ukrali sonor a rusi mislili da je negde ispao (amaterizam i nesposobnost) Rusija manje da se hvali i da ne razbacuje tesko stecenu predimstvo u tehnologiju da se zastiti od domace spijune i bezbednost Sto ne razvije brodove razarace...?

0 | 0

SD naoružanje

SD kosovo

SD info

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD region

SD vojvodina

SD beograd

SD društvo

SD drug nije meta

Vremenska prognoza
Clear sky
19 Beograd