fbpx
Skip to main content
crna gora

BURNO U CRNOJ GORI: Medojević predložio mandataru jednu stvar - šta će na ovo reći Krivokapić?

Foto: Youtube/Printscreen/Pokret za Promjene
Milov sistem se ne može demontirati, napisao je lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević na Fejsbuku.

- Kako Zdravko misli da reformiše Milov sistem po Milovim zakonima. Pa Milo ih je pisao da štite niega i njegove tajkune. Naravno, Zdravko i apostoli Sorosa i nisu tu da reformišu, nego da unište DF i eutanaziraju bilo kakav otpor globalistima i dubokoj državi koja ih je i postavila na vlast, suprotno volji birača - kaže Medojević.

HITNO SE OGLASIO MILAČIĆ: Opozovite odluku o proglašavanju ambasadora Srbije "PERSONOM NON GRATOM"

HITNO SE OGLASIO MILAČIĆ: Opozovite odluku o proglašavanju ambasadora Srbije "PERSONOM NON GRATOM"

KNEŽEVIĆ NABROJAO ČETIRI KRVAVE RANE: Nova crnogorska vlada mora da počne da vadi noževe iz leđa Srbije

KNEŽEVIĆ NABROJAO ČETIRI KRVAVE RANE: Nova crnogorska vlada mora da počne da vadi noževe iz leđa Srbije

DA LI ĆE PZP PROGLEDATI VLADI KROZ PRSTE: Krivokapić mora da uradi do sada neviđeno da bi dobio podršku

DA LI ĆE PZP PROGLEDATI VLADI KROZ PRSTE: Krivokapić mora da uradi do sada neviđeno da bi dobio podršku

Tek će se, kako je rekao, videti šta je dugoročni cilj ovog pakta nekih sveštenika Crkve sa Milom i Sorošem.

- Za Srbe, srpstvo, SPC, vernike i pravoslavce - ništa dobro. Ali to je problem Crkve i srpskih partija. Ja sam već dovoljno rekao i bratski upozorio. Zato je i trebalo počistiti DF koji je bio mera crnogorsko-srpskog pomirenja, ali i patriotsko savez koji je stvorio održivi model saradnje Crnogoraca i Srba oko demokratskih vrednosti - očuvanja naših identiteta, suverenosti i prava naših građana da odlučuju o svojoj sudbini - napisao je Medojević.

Kako je rekao, zbog našeg patriotizma, tvrdih stavova o očuvanju i Crnogorskog i Srpskog identiteta i oko demontaže komunističko-mafijaske diktature i vere u slobodu i demokratiju, DF je ključni neprijatelj globalne duboke države i Sorosida.

- Ja sam smetao zbog mog plana radikalnih reformi i demontaže komunističko mafijaškog režima. Zato je nova Vlada odmah po proglašenju pobede morala da politički kvalifikuje stari režim kao nedemokratski i totalitarni i na taj način se odredi i prema karakteru i prioritetima prve posttotalitarne vlade. I jasno kaže da je za diksontinuitet totalitarizma - piše Medojević.

On je, kaže, bio za to da se uvede vanredno stanje, na određeni rok npr. šest meseci i suspenduju svi Milovi propisi koji, smatra štite bandu i pohapse svi za koje postoji osnovana sumnja da su krsili ljudska prava i zloupotrebljavali vlast radi bogaćenje ili opstanka DPS na vlasti.

- Otvorio bih dosijee UDBE, objavio imena špijuna i ilustracijom očistio sve državne organe, preduzeća, fondove od DPS partijskih kadrova i tako oslobodio mjesta za časne i poštene, stručne i demokratiji naklonjene kadrove. Oduzeo pasoše, stavio im nanogice i zamrznuo svu imovinu državnih funkcionera u proteklih 30 godina u zemlji i inostranstvu - ističe Medojević.

Sproveo bi, kaže, opšti reizbor tužilaca i sudija, ali tek nakon otvaranja dosijea ilustracije.

- Da se ne bi plaćenici mafije i poslušnici Đukanovića ponovo inflitrirali u pravosuđe i tužilastvo. Rasformirati ANB, SAJ, PJP i sve te DPS punktove kriminala i onda počeo od nule. To su reforme bato moj - zaključuje Medojević.

SD region

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
-2 Beograd