Utorak 19. mar 2024.
Policija/ilustracija

Devojka pokušavala da pomogne samoubici pa dobila METAK U LEĐA, HITNO prebačena u Urgentni centar

Foto: Profimedia/ilustracija
Stravična nesreća

Riječanka N.DŽ. je u nedelju nešto posle 20 časova završila u Urgentnom centru nakon što je pokušala da spreči čoveka da izvrši samoubistvo koje je želeo da počini zbog ljubavnih problema. Dok ga je nagovarala da to ne učini, pištolj je slučajno opalio i metak je završio u njenim leđima!

Kako pišu mediji, nesrećnu ženu je u bolnicu svojim automobilom dovezao D.B. koji je lekarima rekao da je ranjenu ženu koja krvari pronašao samu kod Plodina u Ružićevoj ulici u Rijeci.

Hitna pomoć
Hitna pomoć
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

Još u bolnici ranjena žena je ispričala lekarima i policajcima da je u bila u šetnji Ružićevom ulicom te da je mimoilazila grupu mlađih maskaranih ljudi koji su se međusobno prepirali i svađali. U jednom je trenutku začula pucanj. Odmah je, kako kaže, osetila bol u leđima ispod leve lopatice. Ubrzo joj je iz obližnjeg poslovnog prostora prišao D.B. koji joj je ponudio pomoć i odvezao na Hitnu.

NESVAKIDAŠNJI KRIMINAL: Podgoričanin se predstavljao kao POLICAJAC, pretresao građane, oduzimao drogu

Lekari su konstovali da joj se metak zaustavio tik do kičme sa desne strane između dva rebra. Ubrzo je operisana i olovno zrno je izvađeno. Zdravstveno stanje joj je stabilizovano, pa je policija sa njom mogla ponovo da razgovara kako bi razjasnila okolnosti ranjavanja.

HOROR I STRAH U DOMOVIMA: Misteriozno stvorenje lupa na vrata i prozore

Istražitelji su ubrzo u vezu sa ranjavanjem doveli D.B. (61) iz Kastva koji joj je, pomagao i ponudio pomoć da je preveze do Hitne. Uhapšen je u sredu i protiv njega je podneta krivična prijava. Prema nezvaničnim saznanjima hrvatskih medija, D.B. se u nedelju uveče u svom automobilu riječkih oznaka nalazio zajedno s N.DŽ.

Zbog ljubavnih nesuglasica zapao je u teško psihičko stanje kada je odlučio da se upuca iz svog revolvera. Prislonio je oružje na slepoočnicu u čemu ga je žena sprečavala, pa je tom prilikom došlo do opaljenja kada ju je metak teško povredio.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
4 Beograd