fbpx
Skip to main content
Rudolf Elezović

IMAO PROSTRELNU RANU NA GLAVI? Smrt policijskog funkcionera i dalje misterija - naložena dodatna veštačenja (FOTO)

Foto: Facebook/Printscreen/Rudolf Dofi Elezovic
Policija i Više tužilaštvo u Podgorici još nisu utvrdili da li je policijski funkcioner sam povukao obarač pištolja i pucao sebi u glavu, ili je ubijen.

Policija i Više tužilaštvo u Podgorici još nisu utvrdili da li je policijski funkcioner Rudolf Elezović sam povukao obarač pištolja i pucao sebi u glavu, ili je ubijen.

Fakultet društvenih nauka zbog velikog interesovanja proširio kvote za upis na Digitalnim medijima i komunikacijama

Fakultet društvenih nauka zbog velikog interesovanja proširio kvote za upis na Digitalnim medijima i komunikacijama

TELESKOPSKIM PALICAMA TUKLI NOVINARA VLADIMIRA KOVAČEVIĆA: Potvrđena presuda Nedeljku Dukiću za pokušaj ubistva (FOTO)

TELESKOPSKIM PALICAMA TUKLI NOVINARA VLADIMIRA KOVAČEVIĆA: Potvrđena presuda Nedeljku Dukiću za pokušaj ubistva (FOTO)

ŠKALJARAC GOVORIO PROTIV KAVČANA? U opsežnoj istrazi protiv Eleza ispitan i Miloš Božović (VIDEO)

ŠKALJARAC GOVORIO PROTIV KAVČANA? U opsežnoj istrazi protiv Eleza ispitan i Miloš Božović (VIDEO)

Odgovor na to pitanje nije dao ni nalaz odbukcije, zbog čega je doneta naredba za dodatna veštačenja.

Istražitelji proveravaju i sa kim se pokojni Elezović čuo pre nestanka, odnosno smrti, kao i da li su bazne stanice osim njegovog broja telefona, na tom mestu registrovale još nekog korisnika.

Elezovićevo beživotno telo pronađeno je 8. juna u reci Bojani, u mestu Sveti Đorđe u Ulcinju.

Nestanak bivšeg šefa ulcinjske policije 27. maja prijavila je njegova supruga.

- U Višem državnom tužilaštvu u Podgorici formiran je predmet povodom pronalaska muškog beživotnog tela R.E., u reci Bojani, u mestu Sveti Đorđe u Ulcinju, koji predmet se nalazi u fazi izviđaja, tokom kojeg izviđaja je od strane tužilaštva doneta naredba za obdukciju tela, kao i naredbe za sva druga neophodna veštačenja, koja veštačenja su u toku, te su podneti zahtevi Višem sudu - sudiji za istragu za izdavanje naredbi za listinge ostvarenih komunikacija i baznog saobraćaja, a u daljem toku postupka preduzeće se i druge neophodne mere i radnje za koje se ukaže potreba, a nakon svestrane analize svih prikupljenih dokaza i podataka biće doneta odluka u predmetu - odgovorila je državna tužiteljka i portparolka podgoričkog Višeg tužilaštva Lepa Medenica.

Nakon što je pronađeno Elezovićevo beživotno telo, nezvanično je rečeno da je taj Ulcinjanin imao prostrelnu ranu u predelu glave, ali da oružje nije pronađeno. Leš je, prema istim informacijama, u trenutku pronalaska bio star desetak dana. Rečeno je da je beživotno telo pronađeno nekoliko stotina metara od Šaskog kanala.

Sagovornik iz Uprave policije, koji je uključen u tu istragu, juče je rekao da sve ukazuje na to da je njegov bivši kolega sam povukao oroz pištolja i ispalio hitac u svoju glavu.

- Ipak, sačekaćemo da se prikupe svi podaci, dokazi i da se završe sva veštačenja, kako bi otklonili i najmanju mogućnost da je u pitanju nešto drugo - rekao je on.

Pokojni Elezović je skoro šest godina bio na čelu ulcinjske policije - sve do 2014. godine, kada ga je zamenio Sead Đozović. Prethodno je, takođe, nekoliko godina obavljao poslove na rukovodećim mestima u Odeljenju bezbednosti Ulcinj, a kasnije je bio i na odgovornim funkcijama u Sektoru granične policije.

Vremenska prognoza
Clear sky
25 Beograd