fbpx
Skip to main content
Zdravko Krivokapić

HAOS U CRNOJ GORI: Napadnuta ćerka Zdravka Krivokapića! (VIDEO)

Foto: Profimedia
Predsednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić kazao je da se u službenom vozilu koje je ranije danas napadnuto na putu Nikšić - Podgorica nalazila njegova ćerka.

On je poručio da kao otac nikad neće zaboraviti njene suze i strah i poručio da neće dozvoliti divljaštvo i bezakonje.

KRIVOKAPIĆ SATERAN U ĆOŠAK: Ne zna kako da reši krizu, pa se obratio Milu Đukanoviću

KRIVOKAPIĆ SATERAN U ĆOŠAK: Ne zna kako da reši krizu, pa se obratio Milu Đukanoviću

ESKALACIJA POLITIČKE KRIZE: Napadnuto vozilo Vlade Crne Gore, građani blokirali put Podgorica-Nikšić (VIDEO)

ESKALACIJA POLITIČKE KRIZE: Napadnuto vozilo Vlade Crne Gore, građani blokirali put Podgorica-Nikšić (VIDEO)

KRIVOKAPIĆ IZAZVAO POLITIČKI "KOLAPS" U CRNOJ GORI: Nakon što je zatražio ostavku Leposavića, ponovo sastanči

KRIVOKAPIĆ IZAZVAO POLITIČKI "KOLAPS" U CRNOJ GORI: Nakon što je zatražio ostavku Leposavića, ponovo sastanči

- Danas je napadnuto službeno vozilo u kojem se nalazila moja ćerka, inače štićena ličnost. Kao otac, neću vam zaboraviti njene suze i strah. Kao premijer, neću vam dozvoliti divljaštvo i bezakonje! U zemlji će vladati red i zakon na koje niste navikli. Uskoro ćete to da vidite - rekao je Krivokapić.

Uprava crnogorske policije saopštila je da utvrđuje okolnosti pod kojima se ranije danas dogodio incident na magistralnom putu Nikšić-Podgorica, u mestu Bogetići.

Prema pisanju medija do incidenta je došlo kada je službeno vozilo vlade, registarskih oznaka PG-CG-301, navodno prošlo kroz okupljene građane, koji su krenuli ka Podgorici, kako bi prisustvovali protestu ispred zgrade vlade.

Neki mediji su, međutim, objavili da je do incidenta došlo kada je policija zaustavila grupu građana koja je krenula na protest u Podgoricu, a oni nisu iz protesta onemogućili prolaz službenom vozilu vlade, isprečili su mu se na putu, opkolili ga i posedali na hauvu, o čemu svedoče i snimci.

Policija je potvrdila da je došlo do incidenta prilikom blokade saobraćajnice od okupljenih građana, u kojem je učestvovalo službeno motorno vozilo.

- Nikšićka policija je dokumentovala događaj o kojem će biti obavešten tužilac. Policija će preduzeti dalje mere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja - saopšteno je iz Uprave policije.

Organizoator današnjeg protesta ispred zgrade vlade u Podgorici je Patriotsko-komitski savez, koji je najavio krivičnu prijavu protiv ministra koji je naredio da njihova kolona bude zaustavljena i protiv nikšićke policije zbog ograničavanja kretanja.

Prema zvaničnim informacijama, službeno vozilo, registarskih oznaka PG CG, pripada sektoru za poslove protokala, Generalnog sekretarijata zlade.

Mediji saznaju da su okupljeni cepali postere Ure i Demokrata.

Ranije danas, navodi se, blokiran je i izlaz iz pravca Cetinja prema glavnom gradu.

SD region

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Pretežno vedro
6 Beograd