fbpx
Skip to main content
Luka Bulatović

OPROŠTAJNI SNIMAK VISOKOG FUNKCIONERA CRNOGORSKE TAJNE POLICIJE! Snimio poruku, pa oduzeo sebi život (VIDEO)

Foto: Youtube/Printscreen/DAN
Podsetimo, Bulatović je pre četiri dana izvršio samoubistvo, a ovaj slučaj je preuzeo specijalni državni tužilac Milivoje Katnić.

Porodica bivšeg funkcionera za Agencije za nacionalnu bezbednost Luke Bulatovića dala je odobrenje da njegova video poruka emituje u Dnevniku RTCG.

- Večeras sam se odlučio da uradim ono što sam celog života osuđivao, da napravim korak koji nije ništa drugo no kukavičluk i bežanje. Ovo je večeras moja odluka, znak izvinjenja svima sa kojima sam radio, zbog činjenja ili nečinjenja. U prethodnom periodu moja obaveza je bila da znam, a pošto određene stvari nisam znao, dešavale su se, pribojavao se jesam, i na taj način ugrozio svoje ljude i prijatelje sa kojima sam sarađivao i porodicu. Ovo je moja odluka u znak izvinjenja svoIma njima. Pozivam vas sve koji ovo vidite, da šta god da se desi, da nastavite da živite i radite u interesu Crne Gore koje smo branili najbolje što smo mogli. Skoro 30 godina svog života i rada sam mislio sam da radim sa ustavom i zakonom u najboljem interesu, građana, svojih kolega i porodice, danas vidim da to nije tako. Pozivam vas sve da zaboravite ovo ludilo koje se dešava ovih meseci, da se dogovorite da ova zemlja nastavi da živi, da u njoj i moja i vaša deca uspešno žive. Molim vas prijatelji oprostite neka je večna Crna Gora - kazao je Luka Bulatović u svom videu.

Podsetimo, Bulatović je pre četiri dana izvršio samoubistvo, a ovaj slučaj je preuzeo specijalni državni tužilac Milivoje Katnić.

 

Vremenska prognoza
Slaba kiša
4 Beograd