Skip to main content
majka sa detetom

Ovo DETE je napisalo poruku svojoj majci, ali je zbog VAŽNOSTI obišla ceo region (FOTO)

Foto: Profimedia/ilustracija
Ovratilo se svojom rukom i na papiriću

Na jednom kišnom drumu, kakvi će uskoro svi postati, nadomak barice i opalog lista, našao se i list iz blokčića. Papirić, dečijom rukom ispisan, gradom je proneo poruku, koje smo inače svesni, a koju često zaboravimo.

- Mama, ja te mnogo volim i više ću te voleti kada se nikada ne budeš nervirala za malu sitnicu. Molim te! - napisalo je dete svojoj majci, ali je nekom od njih dvoje, možda baš na putu do posla ili škole, papirić ispao.

I bolje! Ovako su sigurno videle i mama i mamine drugarice i maminih drugarica drugarice, njihove i komšinice iz Podgorice, u kojoj je pažljivi posmatrač napravio fotografiju, ali i šrom Crne Gore, a sada i Srbije.

Zahvaljujući medijima, ovo dete je doprlo do svih odraslih opominjući ih na to da negativne emocije lako nađu put do tuđeg srca, da se deljenjem uvećavaju i da svako treba kroz stresna vremena sebi da pomogne; zatim da se briga i zlovolja vide, te da je lepše biti u društvu onog koji vedri, nego onog koji oblači.

Fotografija koja ovih dana kruži internetom, prvobitno se pojavila na Fejsbuku 13. novembra 2017. godine. Zavredila nepune četiri hiljade pregleda, desetine deljenja i gotovo 50 komentara roditelja - u rasponu od zabrinutih do ponosnih.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD region

SD kosovo

SD info

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD vojvodina

SD beograd

SD društvo

SD drug nije meta

Vremenska prognoza
Clear sky
22 Beograd