Skip to main content
Džihadisti

Sprečen MASAKR Islamske države u Severnoj Makedoniji: Informacija stigla u poslednji čas, sprovode se mere za ZAŠTITU GRAĐANA!

Foto: Profimedia/ilustracija
Ministarstvo unutrašnjih poslova Severne Makedonije sprovelo je raciju kako bi sprečilo napad Islamske države u toj zemlji. SAD ukazuju na pojačan rizik od terorističkih napada u balkanskoj državi.

Makedonska policija je akciju sprovela nakon što je razmenila operativne informacije sa "partnerskom zemljom" o planovima ekstremista za teroristički napad.

Probio ogradu, prevrnuo se u provaliju, poginulo 14 osoba: Otkriven UZROK autobuske nesreće u Makedoniji (VIDEO)

Probio ogradu, prevrnuo se u provaliju, poginulo 14 osoba: Otkriven UZROK autobuske nesreće u Makedoniji (VIDEO)

- U cilju ometanja terorističkog napada i ostvarivanja preventivne funkcije, Ministarstvo unutrašnjih poslova izradilo je plan mera i aktivnosti, obezbeđujući adekvatne naloge za njihovo sprovođenje. Nakon primljenih naloga na više lokacija na teritoriji zemlje izvršena su pretraživanja, oduzimanjem predmeta i uređaja povezanih s mogućim napadom. Ministarstvo unutrašnjih poslova nastavlja sa sprovođenjem akcija, mera i aktivnosti na obezbeđivanju građana - navodi se u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova Severne Makedonije.

Američka ambasada u Skoplju objavila je danas da postoji pojačani rizik od terorističkih napada u Severnoj Makedoniji.

- Terorističke organizacije i pojedinci, inspirisani ektremističkom ideologijom, nameravaju da napadaju civile, uključujući državljane SAD koji putuju u inostranstvo. Teroristi sve više koriste nesofisticirane metode kako bi napali ljude na javnim mestima, uključujući pištolje, vozila i oštre predmete - navodi se u upozorenju na sajtu američke ambasade.

Mnogo je bolno kad gledaš kako se čovek tvojih godina oprašta od ovog sveta tražeći pomoć: Potresna svedočenja iz makedonskog autobusa smrti (VIDEO)

Mnogo je bolno kad gledaš kako se čovek tvojih godina oprašta od ovog sveta tražeći pomoć: Potresna svedočenja iz makedonskog autobusa smrti (VIDEO)

Pozivaju državljane SAD na posebnu opreznost kada se nalaze na aerodromima, u tržnim centrima, hotelima, klubovima i restoranima, crkvenim objektima, školama, parkovima,...

 

+ Pošalji komentar 2 Pogledaj sve komentare
u pocetku je tesko, posle se covjek navikne's picture

u pocetku je tesko, posle se covjek navikne

to je samo pocetak.. amerika na kosovu trenira teroriste a niko im nista ne moze.. moraju i oni negdje ici posle obuke

3 | 1
Sejači haosa's picture

Sejači haosa

Da bi amerika sebi stvorila iluziju da vredi što postoji mora da obezvredi tuđe živote i svimaa i svuda da seje haos po svetu. Americi treba oduzeti poslovnu sposobnost, razoružati je i tada će belosvetske psihopate konačno ostati bez svoje glavne preostale poluge.

3 | 1

SD region

SD kosovo

SD info

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD vojvodina

SD beograd

SD društvo

SD drug nije meta

Vremenska prognoza
Clear sky
27 Beograd