fbpx
Skip to main content
Nebojša Medojević

ŠTA SE DEŠAVA U CRNOJ GORI? Medojević podnosi ostavku na POSLANIČKO MESTO: "Ja držim svoju reč"

Foto: Printscreen
Lider crnogorskog Pokreta za promene Nebojša Medojević najavio je danas da će podneti ostavku na poslaničku funkciju.

Medojević je kazao da će, u dogovoru sa poslaničkim klubom Pokret za promene, ostavku podneti nakon završetka rasprave o budžetu.

PROMENE U CRNOGORSKOJ SKUPŠTINI: Adžić i Đurović umesto Abazovića i Krivokapića

PROMENE U CRNOGORSKOJ SKUPŠTINI: Adžić i Đurović umesto Abazovića i Krivokapića

MANDIĆ POSLAO PORUKU KRIVOKAPIĆU I ABAZOVIĆU: Crna Gora će dobro zapamtiti njegove reči!

MANDIĆ POSLAO PORUKU KRIVOKAPIĆU I ABAZOVIĆU: Crna Gora će dobro zapamtiti njegove reči!

KRIVOKAPIĆ NAJAVIO PROMENE! Premijer Crne Gore otkrio šta će biti sa ZAKONOM O SLOBODI VEROISPOVESTI

KRIVOKAPIĆ NAJAVIO PROMENE! Premijer Crne Gore otkrio šta će biti sa ZAKONOM O SLOBODI VEROISPOVESTI

- Kao što sam i rekao više puta podneću ostavku na poslaničku funkciju. U dogovoru sa poslaničkim klubom PzP ostavku ću podneti nakon završetka rasprave o budžetu gde treba da javnosti pokažemo ideološke, političke i stručne razlike između ove Vlade i PzP. 

- Rasprava o budžetu će pokazati da su moje ocene o Vladi Kontinuiteta bile tačne i zasnovane na argumentima i poznavanjeu ideoloških pozicija globalne duboke države koja je preko koncerna "Vijesti" i formirala ovu vladu.

- Rasprava o budžetu će zaokružiti moje delovanje u Parlamentu Crne Gore od 2006. i pokazati principijelnost, stručnost i ispravnost programskih principa PzP i našu upornu borbu protiv neoliberalnog globalnog koncepta koji je doveo do brutalne pljačke države i naroda, strukturnog siromaštva i korupcije. 

- Kako je Premijer Krivokapić i u ekspozeu jasno poručio da nije za diskontinuitet i demontažu komunističko-mafijaškog sistema, rasprava o budžetu će pokazati da ova Vlada nastavlja i istu pogubnu ekononomsku politiku Đukanovića i Vukotića, koja je zemlju dovela u dužničko ropstvo i bankrot.

- Jasan stav ove Vlade da “procesuiranje Đukanovića nije prioritet zato što je on zaslužan za nezavisnost države i da bi dodatno produbilo rovove u Crnoj Gori je za mene apsolutno neprihvatljiv i dokaz da je iza scene napravljen sramotni dil sa Đukanovićem o amnestiranju od svih zločina i pljačke ovog naroda i da Vlada Krivokapića i Abazovića, neće konfiskovati imovinu porodice Đukanović koja je stečena pljačkom.

- Za mene on nikad neće biti “Uvaženi predsednik države” nego najveći lopov i zločinac u istoriji Crne Gore i njegovo amnestiranje od odgovornosti je znak slabosti i kulavičluka političke i društvene elite koja stoji iza ove Vlade - napisao je Medojević na Fejsbuku. 

 

SD region

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
3 Beograd