Skip to main content
Bosanska policija

UŽAS U MASARIKOVOJ ULICI: Unuk SEKIROM ubio dedu koji ga je OTHRANIO!

Foto: Profimedia/ilustracija
Policija zatekla jeziv prizor

Tužilaštvo Zeničko-dobojskog kantona (ZDK) još istražuje okolnosti svirepog ubistva Kasima Kasimovića (77) iz Zenice, kojeg je u stanu koji se nalazi u Masarikovoj ulici sekirom usmrtio njegov unuk Malik K. (20).

Stoja je želela da se sahrani pored muža: Sin i snaja su organizovali sahranu, a onda saznali da je telo u Španiji

Krvav dan u Trešnjevici: Starica (82) se posvađala sa vršnjakinjom, pa je UBOLA NOŽEM

Ubistvo je otkriveno kada su komšije osetile neugodan miris koji se širio iz stana u kome se od petka nalazilo telo Kasima. U stanu je policija zatekla i Malika i odmah ga uhapsila.

Policija BiH
Policija BiH
Foto: Profimedia/ilustracija

- Nalaz i mišljenje obducenta još nisu izrađeni i dostavljeni Tužilaštvu. Međutim, preliminarno se zna da je smrt oštećenoga nasilna i da je nastupila usled destrukcije glave i mozga zbog više udaraca u glavu tupim predmetom - kaže Azra Alić, portparol Tužilaštva ZDK.

Nakon što bude ispitan, Tužilaštvo će Opštinskom sudu u Zenici uputiti predlog za određivanje mere pritvora problematičnom unuku.

Nateraće vas da se zamislite: Ovo je najhrabrija devojka na Balkanu i ima važnu poruku za sve

Komšije u Masarikovoj, gde je živeo Kasim, još su u šoku. Malik je od ranije bio problematičan. Posebno ih žalosti činjenica da je, kako tvrde, Kasim othranio svog unuka da bi mu na kraju ovakvo nešto učinio.

- Malik je živeo tu s Kasimom. Ovaj ga je hranio, dao mu krov nad glavom, da bi mu on ovakvo nešto učinio. Žalosno... -  istakle su komšije.

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Pretežno vedro
22 Beograd