fbpx
Skip to main content
Milimir Vujasinović

VUJADINOVIĆ: Izjave Zdravka Krivokapića - vrhunski cinizam ili politička šizofrenija?

Foto: Youtube/Printscreen/TV Subotica
Reagovanje predsednika Odbora za dijasporu i Srbe u regionu, Milimira Vujadinovića povodom obraćanja premijera Crne Gore Zdravka Krivokapića

Opet je premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić skočio sam sebi u usta. Međutum, takvo nešto više nikoga i ne čudi.
Pozivati Srbiju na saradnju, a raditi sve protiv Srbije i srpskog naroda je ili vrhunski cinizam ili potpuna politička šizofrenija.

Besplatan vodič korak po korak: Kako trgovati cenom akcija

Besplatan vodič korak po korak: Kako trgovati cenom akcija

"NEMA PROMENE GRANICA U BiH" Nemci izričiti po pitanju Bosne, pozivaju se na Dejtonski sporazum

"NEMA PROMENE GRANICA U BiH" Nemci izričiti po pitanju Bosne, pozivaju se na Dejtonski sporazum

TREBA LI DA STRAHUJEMO? Meduze iz najveće kineske reke uočene u SAVI, u pitanju je invazivna vrsta!

TREBA LI DA STRAHUJEMO? Meduze iz najveće kineske reke uočene u SAVI, u pitanju je invazivna vrsta!

Zato, pitamo Zdravka Krivokapića, da li je progon srpskog ambasadora iz Podgorice poziv na saradnju?
Da li je negiranje teritorijalnog integriteta Srbije i priznanje srpske južne pokrajine za nezavisnu državu, poziv na saradnju?

Da li je možda poziv na saradnju, pomoć u vakcinama, koje je donirala Srbija, nelegalnoj oružanoj formaciji na KiM, koja sebe naziva vojskom Kosova i koja je formirana suprotno rezoluciji 1244?

Da li je stigmatizacija celokupnog srpskog naroda i Srbije u Skupštini Crne Gore i gaženje svih srpskih žrtava, takođe poziv na saradnju?

Što se tiče dokazivanja toga da je Crna Gora matica srpskog naroda, bilo bi dobro da gospodin Krivokapić to i suštinski dokaže, pa nam da podatak koliko Srba danas radi u državnim organima Crne Gore i da li je taj broj i približno srazmeran broju stanovnika Crne Gore koji se izjašnjavaju kao Srbi?

Znamo mi odgovore na ova pitanja iako nam ih Zdravko Krivokapić ne pruži, kao i što znamo da je namera njegovog delovanja naneti štetu Srbiji, gde god je to moguće.

Ako bi pak Zdravko Krivokapić dao odgovor na sva pitanja, postalo bi i formalno jasno, zašto srpski narod a i jedan deo drugih stanovnika Crne Gore, srpskog predsednika Aleksandra Vučića i Srbiju, doživljava kao zaštitnike njihovih interesa.

Šta god želeo Zdravko Krivokapić, Srbija i srpski predsednik će uvek biti uz srpski narod u Crnoj Gori ali i uz sve dobronamerne građane Crne Gore, poštujući i ustav i zakone Crne Gore i poštujući u odnosu prema Crnoj Gori sve ono što je Zdravo Krivokapić pogazio u odnosu prema Srbiji.

SD region

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
30 Beograd