fbpx
Skip to main content
Deca

"ŽENA OD SULTANA" NAPRAVILA SKANDAL: Vaspitačica terala decu da igraju i pevaj dok ih snima - roditelji ZGROŽENI (VIDEO)

Foto: Printscreen/Youtube/Slobodna TV
Ogorčeni roditelj iz Severne Makedonije, koji je želeo da ostane anoniman, poslao je redakciji "Fri Presa" snimak na kojem se vidi kako vaspitačica u vrtiću petogodišnjacima pušta turbo folk pesme, snima ih i poziva da igraju i pevaju.

Pesma koja se čuje u pozadini je "Žena od sultana" srpske pevačice Tijane Milentijević. Na snimku se vidi kako deca igraju, a vaspitačica im viče: "Hajde pevajte, inače ću ugasiti“. Onda ih ona pita kako znaju pesmu i da li takve pesme slušaju kod kuće?

"Жена од султана" ечи во скопска градинка: Ајде играјте, да ве видам сите, децата ова слушаат

- Vaspitačica nam je poslala snimak kako bi se "pohvalila” šta su radili tog dana, jer nas obaveštava o dnevnim aktivnostima. Кada sam video snimak pao sam u nesvest. Nije mi jasno posle kog programa se pušta pesma "Žena od sultana”. Zar nema dovoljno lepih dečijih pesama koje deca mogu da pevaju? Ako je toliko htela, mogla je da pusti neke disko pesme, a ne turbo folk i kič - kaže roditelj.

Inače, radi se o vrtiću u skopskom naselju Кarpoš.

Vremenska prognoza
Clear sky
-3 Beograd