Utorak 19. mar 2024.
Hezbolah

PORUKA SA TAJNE LOKACIJE! Lider Hezbolaha otkrio NAJVEĆI NEUSPEH IZRAELA, pa uputio POSLEDNJE UPOZORENJE Netanjahuu (VIDEO)

Foto: Profimedia/ilustracija
Generalni sekretar libanske organizacije Hezbolah Hasan Nasralah dao je dugo očekivani intervju za televiziju Al Majadin sa nepoznate lokacije u Libanu.

Nasralah se podsmevao izraelskom neuspehu u operacijama protiv Hezbolaha, pošto im je trebalo čak 14 godina da otkriju skrivene tunele kojima sada mašu kao velikom pobedom.

- To znači da izraelske bezbednosne agencije, vojska i policija i sva njihova napredna tehnologija nisu otkrili tunel koji je čak 14 godina na njihovoj teritoriji.

O mogućnosti rata protiv Izraela u bližoj budućnosti Nasralah je rekao da se strateško polje promenilo, i da, ako ga bude, neće biti jasno definisanih linija fronta i zaraćenih strana, već će erupcija nasilja zahvatiti širi front (Liban, Siriju, Irak i Iran), i da može predstavljati žestok udar za Izrael.

STOTINE KURDA ULETELO U TURSKU VOJNU BAZU! Pohvatali turske vojnike i specijalce, pa usledio pakao! (VIDEO)

Ovaj intervju se završio oštrim upozorenjem arhineprijatelju Hezbolaha, izraelskom premijeru Benjaminu Netanjahuu.

- Svr što želim da kažem, pošto nam ističe vreme je sledeće: Budi izuzetno pažljiv šta radiš u Siriji. Tvoje greške bi mogle da uvuku ceo region u rat.

Dešavanja u Siriji, Iraku i Jemenu možete pratiti OVDE

BONUS VIDEO: UBICA "APAČA" I MOĆNI RAKETNI BACAČ Evo šta sve može oružje koje PUTIN PREPORUČUJE SRBIJI

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
8 Beograd