fbpx
Skip to main content
SNS saopštenje

JOVANOV: Komičan pokušaj Bojana Pajtića da optuži SNS za ono što sam radi

Foto: Srbija Danas
Bojan Pajtić, a ne Srpska napredna stranka, u Vladimircima menja izbornu volju građana i otima odbornike, ističe potpredsednik Glavnog odbora SNS, Milenko Jovanov.

On kaže da je komičan pokušaj Bojana Pajtića da po sistemu "drž'te lopova" optuži Srpsku naprednu stranku za ono što sam radi.

JOVANOV: DS mimo zakona želi da upadne u Opštinu Vladimirci i postavi svoju vlast

- Bojan Pajtić, a ne Srpska napredna stranka, u Vladimircima menja izbornu volju građana i otima odbornike. Bojan Pajtić, a ne Srpska napredna stranka, organizuje hajdučke skupštine po kafanama, mimo zakona i van institucija, i uvodi bezvlašće u Vladimirce. Bojan Pajtić, a ne Srpska napredna stranka, na silu pokušava da postane vlast u opštini gde je jedva prešao cenzus. Bojan Pajtić, a ne Srpska napredna stranka, predvodio je bandu koja je u pokrajinskom budžetu u Vojvodini ostavila dugove od 9,15 milijardi dinara, otimala od dece ometene u razvoju, uništila dve banke i tri fonda, i otvorila nezavršenu bolnicu za potrebe kampanje - istakao je Jovanov.

Milenko Jovanov
Foto: Tanjug

JOVANOV: Pajtićevci potrošili 120 miliona za 120 sekundi!

- I umesto što po običaju laže i preti, umesto što on, najnesposobniji i najgori predstavnik bilo kog nivoa vlasti ikada, deli lekcije ministrima, umesto što opet tužaka sopstvenu zemlju, neka pokuša da shvati da se vlast ne dobija silom i kršenjem zakona, već poverenjem naroda na izborima, koje on i njegova stranka nemaju, i da nema te sile i pretnje koja će uplašiti Srpsku naprednu stranku i sprečiti je da poštuje izbornu volju građana i zakone ove zemlje - navodi se u saopštenju SNS-a.

Pročitajte i:

SD info

SD kosovo

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
17 Beograd