fbpx
Skip to main content
Jermenija

JERMENI UHVAĆENI U BEŽANIJI: Nakon artiljerijske paljbe usledio BRUTALAN KONTRANAPAD vojske Azerbejdžana (VIDEO)

Foto: Reuters
U Nagrono-Karabahu juče je došlo do eskalacije, a dve strane su se međusobno optuživale za pokretanje borbenih dejstava.

Ministarstvo odbrane Azerbejdžana objavilo je video na kome je prikazano kako njihove Oružane snage uzvraćaju vatru artiljerijskim jedinicama Oružanih snaga Jermenije na potezu Agdere na kontakt-liniji u Nagorno-Karabahu.

- Izveden je kontranapad na artiljerijske jedinice oružanih snaga Jermenije na potezu Agdere, koje su pucale na naša naselja. Neprijateljske jedinice, koje su pretrpele velike gubitke usled preciznog gađanja naše artiljerije, bile su prinuđene da napuste svoje položaje i da se povuku. Treba napomenuti da su te artiljerijske jedinice deo petog planinskog streljačkog puka jermenske vojske - navodi se u saopštenju Ministarstva odbrane Azerbejdžana.

U Nagrono-Karabahu juče je došlo do eskalacije, a dve strane su se međusobno optuživale za pokretanje borbenih dejstava.

Borbe u Nagorno-Karabahu trajale su i tokom noći, a nastavile su se i jutros. Vlasti nepriznate republike Nagorno-Karabah kažu da su uspeli da povrate položaje koje su prethodno izgubili. Obe strane tvrde da su nanele nove gubitke protivniku.

Komentari
Pošalji komentar
Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

SD svet

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Fog
13 Beograd