fbpx
Skip to main content

JEZIV TRENUTAK: Plakao za mrtvim sinčićem (2), a onda je začuo: "Tatice, mogu li dobiti čašu vode"

Dok je plakao pored kovčega u kojem je ležao njegov sin, otac je čuo reči spasenja!

Sigurno ste čuli da su neke osobe proglasili mrtvim, a onda su one potom oživele. Ne, to nisu urbane legende. Takve situacije se zaista događaju.

Otac dvogodišnjeg Kelvisa Santosa doživeo je pravi šok kada je shvatio da je njegov sinčić ipak živ, iako su ga u bolnici proglasili mrtvim! Bizaran slučaj odigrao se 2012. godine u Brazilu. Tada dvogodišnji Kelvis prestao je da diše u bolnici, gde je ležao zbog teške upale pluća. Lekari su ga proglasili mrtvim, a porodica je preuzela njegovo telo kako bi mališana sahranili. Porodica je celu noć ostala da bdi nad telom koje je ležalo u otvorenom kovčegu. Samo sat vremena pre pokopa, dok je njegov otac neprekidno jecao, mališan je ustao i rekao da je žedan.

Sahrana
Foto: Profimedia

Dva puta umrla

Esi Danbar je imala 32 godine kada je proglašena mrtvom 1915. godine. Imala je napad epilepsije. Telo su stavili u kovčeg i sahrana je bila zakazana za sledeći dan, u 11 časova. Porodica bi je sahranila i ranije, ali su čekali da dođe Esina sestra koja je živela u drugom gradu. Ipak, sestra nije stigla na sahranu pa su Esi ekshumirali kada je sestra konačno stigla. Kada su otvorili kovčeg Esi je sela i nasmešila se sestri. Trojica muškaraca koji su bili prisutni tokom ekshumacije od straha su se dali u beg. Pali su u grob i jedan od njih je slomio tri rebra. I godinama kasnije ljudi su bili uvereni da je Esi zombi. Umrla je 1955. godine.

"Tatice, mogu li dobiti čašu vode", upitao je zbunjeni dečak, kom nije bilo jasno zašto svi oko njega plaču i vrište.

- Nismo mogli da verujemo svojim očima. Mislili smo da se ostvarilo čudo i da je naš dečak živ. Ali, samo je legao natrag, kao i trenutak pre toga. Više ga nismo mogli da ga probudimo. Bio je mrtav - ispričao je neutešan otac Antonio.

Sina su odmah odveli u bolnicu ali lekari su su potvrdili da mališan ne daje znakove života.

BIZARNO venčanje MRTVAKA: Mladoženja u kovčegu, a oko njega se odigravaju JEZIVI MOMENTI

- Uveravali su me da je umro i nisu mi objasnili to što sam malopre video i čuo - rekao je Antonio.

Dečakova porodica je odlučila da za jedan dan pomeri sahranu u nadi da će se dečak opet probuditi, ali im se želja nije ostvarila. Dečak je sahranjen narednog dana na lokalnom groblju. Uveren kako mu je sin žrtva nemarnosti lekara, Antonio Santos prijavio je slučaj.

Boška su u bolnici PROGLASILI MRTVIM: Nakon devet dana se PROBUDIO u mrtvačnici sa brojem 2 na nozi (VIDEO)

- Samo 15 minuta nakon što su ga odneli kako bi ga reanimirali došli su da mi kažu da je umro. Mislim da ga nisu dobro pregledali. Umrli ne mogu samo tako da se probude i pričaju - odlučan je otac.

Lokalne vlasti potvrdile su da je dečak primljen u bolnicu u kritičnom stanju i da je proglašen mrtvim nakon što je prestao da diše.

Pročitajte i:

SD svet

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
7 Beograd