Skip to main content
Natalija

KOLIKO IMAŠ GODINA, MALA Lepa pevačica uhapšena na aerodromu, a razlog ju je - OBRADOVAO!

Foto: Instagram/lamaukraine
Kada se pojavila na pasoškoj kontroli istog trenutka su je zaustavili. Ukrajinska pevačica Natalija Dženkiva bila je sumnjiva policajcima iz jednog jedinog razloga - delovala je suviše mlado za svoje godine!

Natalija ima 41 godinu, ali izgleda gotovo dve decenije mlađe, zbog čega joj zaposleni na aerodromu u Turskoj nisu verovali kada je predala svoj pasoš. To za nju nije neobična situacija, ali ovog puta je uhapšena. Pozvali su je da dođe u drugu sobu, gde su je policija na aerodromu ispitivala o njenim putnim dokumentima. Sumnjalo se čak da je Natalija ukrala nečiji pasoš.

SVI SU PRIMETILI DA SE NEŠTO DEŠAVA: Sevnule varnice između Kaje i poznatog glumca!

 

Всім доброго, осіннього ранку🌞🍁🍂🌿 #LamaUkraine #NataliaDzenkiv #goodmorning #autumn #loveyouforever ❤️💋

Објава коју дели Lama (@lamaukraine) дана

- Kada sam saznala razlog hapšenja bilo mi je drago, smejala sam se. U mom pasošu pišu moje godine. Već sam navikla na pohvale o tome kako izgledam, ali nisam mogla da zamislim da to može biti razlog za zadržavanje na aerodromu - prenosi Independent.

PREDIVNO! Ana Nikolić za malenu Taru priprema dragocenu USPOMENU za ceo život! Kada čujete KOJU...

Kao i većina, i pasoška kontrola mislila je da je Natalija u dvadesetim godinama.

Natalija je očigledno darovana dobrim genima, ali nije jedina. Možda šokantniji primer je njena koleginica iz Turske Ajda Pekan. Ova zanosna baka ima 71 godinu, ali izgleda bar upola mlađe. Verovatno jedina šoknatnija stvar od njenog je izgleda je njena tvrdnja kako ga održava.

 

Dün geceden🦋

Објава коју дели Ajda Pekkan (@ajdapekkan) дана

Ajda tvrdi da je za sve zaslužan kebab, turski specijalitet, koji navodno jede svaki dan. U februaru puni 72 godine i kaže da uz redovne treninge, kozmetičke i antiejdž tretmane, svako veče za večeru jede meso ili ribu kako bi očuvala mladolik ten. 

NAJKRAĆI SRPSKI BRAKOVI: Aleksandra Radović se od PRVOG MUŽA rastala posle dve godine, a mladi glumac je sa starijom koleginicom bio u braku samo GODINU DANA

 

Dizi keyfi😊

Објава коју дели Ajda Pekkan (@ajdapekkan) дана

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Pretežno vedro
22 Beograd