fbpx
Skip to main content
Melanija Tramp

PRVA DAMA PROTIV SVOJE VOLJE: Šta se dešava sa Melanijom Tramp?

Foto: Reuters
Misterija Trampove vladavine

Izlazeći iz crnog automobila parkiranog ispred ulaza u Belu kuću, Donald Tramp nije gubio vreme. Brže se bolje popeo stepenicama kako bi se rukovao s predsednikom na odlasku Barakom Obamom i njegovom suprugom Mišel. Nakon nekoliko sekundi, koje su svima koji su taj prizor videli sigurno delovale neverovatno dugačko, Trampu se pridružila buduća prva dama Melanija Tramp.

ŽIVOT MELANIJE TRAMP NAKON INAUGURACIJE: Prijatelji otkrili šta se promenilo i zašto je prva dama OČAJNA

GDE NESTADE MELANIJA? Prvu damu niko nije video 12 dana

Odstupanje od uobičajne prakse da inaugurisani predsednici na upoznavanje s odlazećima galantno doprate svoje supruge pokazalo se indikativnim. Melanija nije mogla sakriti svoju nelagodu u prisustvu svog muža niti tokom blagoslova Franklina Grahama, niti tokom prvog plesa sa svojim mužem kasnije tog istog dana na hit Franka Sinatre 'My Way'.

Melanija Tramp
Foto: Reuters

Internetu nije trebalo puno da reaguje. Heštegovi #SaveMelania (spasite Melaniju) i #SadMelania (tužna Melania) ubrzo su postali trend na Twitteru. 'Sanjam da će je Mišel Obama nagovoriti da ga ostavi te da će postati velika feministička ikona koja će samo reći: Ovaj tip je lud, ovo je suludo, nisam znala što radim!', rekla je za veliki insajderski izveštaj Venti Faira osoba iz modne industrije koja decenijama poznaje Trampove.

Šanse da će se tako nešto dogoditi su, međutim, ravne nuli.

- Nemam običaj prigovarati, nisam takva supruga -  rekla je Melanija više puta.

Za razliku od Donaldove prethodne dve žene, Ivane Trump i Marli Maples, Melanija se jedva može videti i čuti. Prijatelji i saradnici to potvrđuju. Narodski rečeno, ima slike, nema tona.

- Ona uživa u svojoj ulozi i rado pušta (Donalda) da bude u centru pažnje -  rekao je Melanijin prijatelj, dekorater Wiliam Eubanks.

- Ne uzburkava vode. Govori samo kada joj se neko obrati. Jako je prazna zapravo -  dodala je Lisa Bitner, bivša menadžerka odnosa s javnošću za Tramp Model Manadžment.

Ali, postoje određene indicije da čak i suzdržana Melania ima svoje granice. Njen nedostatak interesa za ulogu prve dame sve više izbija na videlo, nasuprot tvrdnjama njene PR Stefan Grišam da u svojoj ulozi uživa. Podsećamo, Melanija trenutno ne živi u Beloj kući zbog prethodnog dogovora da Donaldov i njen sin Baron završi školsku godinu u privatnoj školi u New Yorku.

Pre upoznavanja Donalda, Melanija je uglavnom bila fokusirana na karijeru modela zbog koje je napustila rodnu Sloveniju i 1995. godine stigla do Pariza i Milana.

Melaniju, tada Knavs, uočio je Paolo Zampoli, suvlasnik njujorške modne agencije Metropolitan Models i prijatelj Donalda Trumpa. Melanija se iduće godine doselila u Veliku jabuku gde je smeštena u stan s fotografom Mateom Atanianom.

ŠTA BI TRAMP BEZ MELANIJE? Zaboravio da stavi ruku na srce tokom himne pa ga ona opomenula! (VIDEO)

- Po ceo dan je jela svega pet do sedam komada voća i povrća dnevno. Pila je jako puno vode. Htela je zaraditi novac i uspeti kao model -  rekao je Atanian.

Međutim, to joj nikako nije polazilo za rukom. Uspevala je dobiti samo drugo i trećerazredne poslove. Vremena da uspe za ovu tada 26-godišnjakinju bivalo je sve manje. Melanija je jednom prilikom zamolila Ataniana da je ubaci u Marie Claire, časopis za koji je radio kao fotograf.

Tada na scenu stupa Donald Tramp. Melanija i Donald upoznali su se u klubu Kit Kat tokom njujorške Nedelje mode u septembru 1998. godine. Donald joj je prišao, i kako se Melanija i dan-danas voli hvaliti, ona je uzela njegov broj, premda je on tražio njen. Prijatelji su je zadirkivali da su je privukle Trampove male šake, kreativno počešljana kosa s ciljem skrivanja ćelavosti i naočitost. 

Tramp
Foto: Reuters

Nakon zahtevne Ivane i Marli, Trump je konačno mogao odahnuti. Uz Melaniju, Tramp je izgledao muževno, a ona ga pritom, za razliku od Ivane, nikada nije previše gnjavila. Melania je dobila luksuzni dom gde je mogla uživati u svojim hobijima - čitanju modnih časopisa i pilatesu - bez straha da će se morati vratiti u svoju domovinu. Donald i Melanija jednom su posetili Sloveniju i to na 'čak 13 minuta', kako je Tramp rekao Lariju Kingu tokom jednog intervjua.

ŠOK U BELOJ KUĆI! Melanija Tramp TRUDNA sa SRBINOM!

- Sleteli smo, pozdravio sam joj oca i majku i otišli smo - rekao je Donald. 

Nešto manje od sedam godina nakon što su započeli vezu, Melanija i Donald su se venčali.

Trampovi
Foto: Profimedia

Trump je u toj zajednici osim supruge dobio i poslušnu portparolku. Melania je u svim prilikama spremno hvalila Donalda, govoreći kako je dobar muž i više nego sposoban ljubavnik. Ali, te su se reči hvale iz nje morale izvlačiti kleštima.

Ulaskom Trampa u nacionalnu političku arenu 2011. godine kada je počeo insistirati na zahtevu da tadašnji predsednik Barak Obama javno objavi svoj  izvod iz matične knjige rodjenih ne bi li dokazao da je rođen u SAD-u, Melania se ponovno aktivirala. Donald je 2012. izbornu godinu preskočio, međutim 2016. godine je krenuo punom parom u osvajanje Bele kuće kao kandidat Republikanske stranke.

Radila je kao krojačica a sada... Melanija Tramp je PRELEPA žena a ovo je NJENA MAJKA (FOTO)

- To nije nešto što je ona htela -  rekao je jedan izvor upoznat sa situacijom.

Njena PR Grešam to demantuje tvrdeći da je Melania uvek podržavala svog muža. Nasuprot tim tvrdnjama, nedostatak njenog angažovanja tokom kampanje bio je itekako primetan. Valja se setiti samo koliko je i s kakvim intenzitetom Mišel Obama govorila u prilog politike svog muža.

Mišel Obama
Foto: Profimedia

Kada je Tramp osigurao predsedničku nominaciju, Melania se ipak morala aktivirati. Usledili su nespretni govori o pitanju imigracije, a one koherentnije i rečitije navodno su napisali pisci govora predsednika Džordža Buša.

Detalje o Melanijinom životu nisu dobili od nje, već od zeta Džerada Kušnera. Melania je na pitanje o tome ko je napisao govor odgovorila da ga je ona napisala. Možda i jeste, ali ga je takođe napisala i Mišel Obama jer su se u Melanijinom govoru mogli naći poglavlja iz Mišelinog govora.

Nju je voleo PRE Melanije: Žena predsednika MOĆNE evropske sile godinama bila Trampova LJUBAVNICA!

- Melania ga je napisala' ubrzo je postalo 'Melanijin tim pisaca ga je napisao'. Poslije toga je stigla i ispravka. Melania se vratila u sigurnost Tornja Tramp.

Kada je Trump pobedio, zavladala je opšta neverica. Ali, Trampova pobeda značila je da će Melania možda uspeti iskoristiti svoj uticaj i ličnost da ublaži oštar jezik svog muža. S obzirom na to s kakvim se oprezom uključuje u nacionalnu politiku, šanse ponovno nisu velike da će Melania igrati ključnu ulogu u oblikovanju politike Biele kuće kada se radi o njoj bliskim interesima jer ih, kako je prethodno rečeno, baš i nema.

I tako Melania strpljivo čeka da Baron završi školsku godinu i da se njena javna politička platforma oblikuje u bezbednosti Tornja Tramp u Nju Jorku i tokom izleta u floridski Mar-a-Lago, 'zimsku Bielu kuću'. 

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD svet

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
31 Beograd