fbpx
Skip to main content
Ubila muža

"NA SVU SREĆU ĆE ISKRVARITI" Ubila muža kuhinjskim nožem, pa šokirala policiju pitanjem (FOTO/VIDEO)

Foto: Facebook Printscreen/Penelope Jackson
Penelopi je izbola svog muža kuhinjskim nožem i nije joj bio problem da prizna pokušaj ubistva, ali joj je bio problem što je ostala bez kaputa.

Snimci na kojima se vidi neverovatna hladnoća prikazuju trenutak kada je penzionerka uhapšena u pidžami dok je odbijala da pomogne svom mužu "nasilniku" koji je umirao ležeći na podu u kuhinji.

Na snimcima je očito da Penelopi Džekson (66) mirno razgovara sa policijom o onome što je navodno uradila Dejvidu Džeksonu (78) nakon što su stigli u njihovu kuću u Berovu u Somersetu.

DEČAK (4) PAO SA LITICE VISOKE 21 METAR! Udario u više izbočina - spasioci ostali šokirani prizorom (FOTO)

DEČAK (4) PAO SA LITICE VISOKE 21 METAR! Udario u više izbočina - spasioci ostali šokirani prizorom (FOTO)

(VIDEO) TRAUMATIČAN SNIMAK: Lopov u sred dana PROVALIO u kuću i pokušao da UBIJE ženu i DETE

(VIDEO) TRAUMATIČAN SNIMAK: Lopov u sred dana PROVALIO u kuću i pokušao da UBIJE ženu i DETE

UŽAS: Drogirali i SILOVALI tri devojke - ukrali im sav novac i ostavili ih da se SMRZNU

UŽAS: Drogirali i SILOVALI tri devojke - ukrali im sav novac i ostavili ih da se SMRZNU

Ona izgovara zastrašujuće stvari policajcima, kao što je rečenica "Ako bude sreće vi ćete zakasniti“, "Trebalo je da ga ubodem više puta“ i "Možda bih mogla da ga ponovo ubodem“.

Ono što je začuđujuće je da je tokom hapšenja, Penelopi više zabrinuta zbog uzimanja kaputa i papuča iz svoje kuće, na čemu stalno insistira u razgovoru sa policajcima.

Gospođi Džekson se sudi za ubistvo gospodina Džeksona nakon što je on 13. februara tri puta izboden u njihovom bungalovu od 300.000 funti.

Penelopi je optužena za ubistvo penzionisanog pukovnika kuhinjskim nožem jer, kao što tvrdi, nije mogla više da ga trpi nakon 24 godine braka. Ona negira ubistvo, ali je priznala ubistvo iz nehata.

Sudija je danas odobrio objavljivanje 18-minutnog poziva policiji koji je pušten poroti zajedno sa snimcima njenog hapšenja po okončanju izvođenja dokaza tužilaštva.

Jezivi video zapis prikazuje kako policajci prilaze ulaznim vratima Džeksonovih u 21.25 pre nego što Penelopi otvori vrata i izađe napolje.

Ona se odmah povinuje naredbi da izađe iz kuće, ali izgleda da očajnički želi da se vrati po svoj kaput, rekavši: "Mogu li obući kaput? On je na kuhinjskom podu."

Policajac kaže: "U ovom trenutku, samo saslušajte mog kolegu ... uhapšeni ste zbog sumnje daste pokušali ubistvo."

Ali ona prekide i kaže: "O, ali nije pokušano."

Policajci nastavljaju da stavljaju lisice penzionerki, bivšoj ovlašćenoj računovođi u Ministarstvu odbrane, ali ona ih ponovo prekida govoreći: "Mogu li dobiti kaput?"

Policajka kaže: "Izdrži sa mnom dve sekunde", na šta Džekson dodaje: "Unutra je. Sve priznajem. Ne, on je na kuhinjskom podu."

Isto policajki našto kasnije kaže "Uz malo sreće, zakasnićete. "

Na pitanje kako se zove, kaže: "Pa ja se zovem Peni, ali Penelopi Džakson."

Na pitanje da li tamo živi, rekla je: "Da. Mogu li dobiti kaput?"

Policajac prekida njihov razgovor i viče: "Dobro, dovedite hitnu hitno ovamo. Trebamo CPR.".

Gospođa Džekson kaže: "O, ne ne ne ne molim te nemoj. Trebala sam ga je još koji put ubosti."

Snimci pokazuju da se sa okrivljenom razgovara policijskim automobilom daleko od kuće. Ona tada kaže: "Ubola sam ga. Jednom zato što je agresivan nasilnik i gadan i bilo mi je dosta. A kad je rekao da to neću učiniti, učinila sam još dva puta."

Sud je takođe objavio tonski zapis poziva policiji gospođe Džekson, gde se čuje kako govori operaterima koji su je pitali gde se nalazi: "On je u kuhinji i na svu sreću će iskrvariti".

Optužena je uzela telefon i odbila da pomogne svom mužu dok je ležao krvav na podu u kuhinji.

Rekla je: "Ubila sam muža jer mi je bilo dosta. Možda ću otići i ponovo ga ubosti. Ja sam u salonu, on je u kuhinji i uz malo sreće, ikrvariće na smrt"

 

Vremenska prognoza
Clear sky
3 Beograd