fbpx
Skip to main content
Donald Tramp

"NACIONALNA GARDA MORA BITI POZVANA" Tramp zagrmeo na Bajdena - Tako nešto se nije dogodilo nikada

Foto: Profimedia
Bivši predsednik Tramp pozvao je demokratske gradske čelnike da dovedu Nacionalnu gardu kako bi pomogli u borbi protiv masovnih pljački širom zemlje.

- Ako demokrate odmah ne zaustave pljačke koje se dešavaju u njihovim gradovima, Nacionalna garda mora biti pozvana - rekao je bivši predsednik u izjavi u utorak.

Ranije ovog meseca, grupa od oko 40 lopova upala je u radnju Luj Vitona u San Francisku, razbijajući prozore i zgrabivši sve predmete koji su im bili na dohvat ruke pre nego što su ih utovarili u automobile koji su čekali napolju. Pobegli su sa preko milion dolara u robi.

- Tako nešto se nikada nije dogodilo u našoj zemlji. Veliki broj prodavnica napušta San Francisko i druge gradove. Neki lanci zatvaraju većinu svojih prodavnica, sve to nije ni za poverovati - rekao je Tramp, prenosi Daily Mail.

Na Crni petak, lutajući horda pljačkaša opljačkao je radnju Botega Veneta u Los Anđelesu pre nego što je krenuo u Home Depot. U lancu za poboljšanje doma, njih osmoro je ukralo maljeve, ključeve i čekiće, pretilo mušterijama, a zatim pobeglo u 10 automobila za bekstvo.

 

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
-2 Beograd