Skip to main content
 princeza Dajana i princ Čarls

Novi dokumentarac otkriva ŠOKANTNE DETALJE: "Fotografisao sam princezu Dajanu dok je UMIRALA"

Foto: Profimedia
Princeza i njen ljubavnik Dodi Al Fajed poginuli su u Parizu dok su bežali od paparaca, a jedan od njih je fotografisao princezu nakon nesreće, dok su se čekala kola hitne pomoći

Princeza i njezin ljubavnik poginuli su u Parizu dok su bežali od paparaca koji su snimali svaki njihov korak, a jedan od njih je fotografisao princezu nakon nesreće, dok su se čekala kola hitne pomoći.

ŽALIĆE DO POSLEDNJEG DANA: Britanski prinčevi otkrili ŠTA su princezi Dajani rekli pred njenu smrt

PRINCEZA JOJ JE UZOR: Pogledajte u kolikoj meri Kejt Midlton oponaša stil Lejdi Dajane! (VIDEO)

- Moja sestra Dajana dobila je ime po boginji lova, a na kraju nas je napustila jer su lovili nju - rekao je brat pokojne princeze na njenoj sahrani. Princeza Dajana poginula je u Parizu 1997. godine, a Velika Britanija ove godine obeležava dvadesetu godišnjicu jednog od najtragičnijih događaja u kraljevskoj porodici u 20. veku.

Princeza i njen ljubavnik Dodi Al Fajed poginuli su u Parizu dok su bežali od paparaca, a jedan od njih je fotografisao princezu nakon nesreće, dok su se čekala kola hitne pomoći. Fotograf koji je napravio užasavajuće fotografije pojaviće se u dokumentarcu britanskog "Channela 4", koji se bavi životom Lejdi Di, a koji će se prikazati početkom avgusta ove godine.

Fotograf je u dokumentarcu priznao da je fotografisao princezu dok je umirala, ali i da je fotografije uništio, te da one nikada neće biti objavljene.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
23 Beograd