fbpx
Skip to main content
Ubio je očuh

UBIO JE ČOVEK KOG JE ZVALA "TATA": Njena majka Sara lagala na sudu da zaštiti monstruma (FOTO)

Foto: Facebook Printscreen/ScottWalker
Bernadet je bila mala kada je Skot započeo vezu sa njenom majkom Sarom

Baka tinejdžerke Bernadet Volker (17) iz Peterbrota koju je očuh ubio nakon što je rekla da ju je polno zlostavljao izjavila je da njen ubica zaslužuje da istrune u paklu i da mora da otkrije gde se nalazi njeno telo.

U julu prošle godine, čovek koga je Bernadet zvala "tata", Skot Volker, ubio je ovu 17-godišnjakinju kako se ne bi saznalo da ju je zlostavljao.

Travelland preporučuje dva TOP grčka hotela: All inclusive, 7 noći od 615€

Travelland preporučuje dva TOP grčka hotela: All inclusive, 7 noći od 615€

MLADIĆ (22) SERIJSKI UBICA: Ubio osam žena u salonima za masažu, osuđen na doživotnu kaznu zatvora (VIDEO)

MLADIĆ (22) SERIJSKI UBICA: Ubio osam žena u salonima za masažu, osuđen na doživotnu kaznu zatvora (VIDEO)

UBIO DEVOJKU I TEŠKO RANIO ZVEZDU TIKTOKA: Tinejdžeri upucani u bioskopu, pronašli ih čistači

UBIO DEVOJKU I TEŠKO RANIO ZVEZDU TIKTOKA: Tinejdžeri upucani u bioskopu, pronašli ih čistači

Bernadet je bila mala kada je Skot započeo vezu sa njenom majkom Sarom, tada trudnom samohranom majkom petero dece. Posle skoro deset godina njihova toksična veza je doživela vrhunac.

Ove nedelje je 51-godišnji Volker proglašen krivim za ubistvo. Sara je osuđena zbog laganja, ali njena porodica je prilično sigurna da je Skot naterao da laže i manipulisao njom.

Sarina majka Pat je rekla da ne može da veruje da je Skot ubio njemu unuku i da sada mora da otkrije porodici gde je sakrio telo.

- Osećam se kao da sam godinu dana u komi i da sam se tek sad probudila - rekla je baka Pat.

- Kao da imam po dva anđela na svakom ramenu, jedan kaže da je Bernadet među nama i čeka da je nađu, a drugi da nije - očajno priča ona.

Majka Sara je osuđena zajedno sa svojim partnerom i proglašena krivom zato što je menjala svoje iskaze, znajući da je njena ćerka mrtva. Nakon nestanka Bernadet, Sara i Skot su otključali ćerkine društvene mreže i telefon, te slali poruke da izgleda kao da je Bernadet pobegla od kuće.

Pre Bernadetine smrti, život u porodičnoj kući postao je veoma haotičan.

Sara je rodila svoje deseto dete samo nekoliko nedelja ranije. Takođe, planirala je da ostavi Skota, oca četvoro dece kao i dvoje drugih iz prethodnih veza. Njega je razbesnela šansa da njegova porodica bude rasturena.

Tokom burnih svađa njene majke i očuha, Bernadet joj se poverila da ju je Skot tajno snimao u kupatilu. Umesto da je zaštiti, majka je okrenula leđa svojoj ćerki. Tokom pretresa kuće, policija je u devojčinom rancu pronašla poruku na piše da će je majka ubiti ukoliko Skota prijavi za zlostavljanje.

Skotova bivša žena Džil Volker je objasnila da je tokom njihovog braka on postao ljubomoran i posesivan. Vršio je veliku kontrolu nad njom.

- Izazivao je veliki strah u meni pa sam morala da ga napustim - rekla je Džil.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
20 Beograd