fbpx
Skip to main content
keli

PAKT KOJI IZAZIVA MUČNINU Žena pozvala komšije na roštilj i poslužila im ostatke ljubavnika

Foto:FacebookPrintscreen/Kelly Marie Gaboyan-Cochran
Zajedno su skovali plan

Džejson Kokren (37) i njegova supruga Keli (34) zavetovali su se u prvoj bračnoj noći da će, ukoliko jedno od njih dvoje prevari bračnog druga, zajedno ubiti ljubavnika, odnosno ljubavnicu. Deset godina nakon što su se venčali, te 2014. godine živeli su u Ajron Riveru, u američkoj saveznoj državi Mičigen. Džejson je imao zdravstvenih problema i brak im je bio u krizi. Keli se upustila u tajnu vezu s Krisom Reganom (53), koga je upoznala na poslu.

Razvedeni otac dvoje dece i Keli sastajali su se u njegovom stanu radi seksa, a vest o njihovoj vezi brzo se proširila mestom. Ljubavnik Kris je upravo dobio posao u Severnoj Karolini i spremao se za preseljenje kada je Džejson saznao da mu je žena bila neverna. "Pakt" sklopljen u prvoj bračnoj noćni stupio je na snagu.

Džejson je podsetio suprugu šta su se dogovorili. Smatrao je da je to jedini način da spasu brak, a Keli se složila.

Zajedno su skovali plan. Već sledeće noći, 14. oktobra 2014, Keli je pozvala ljubavnika na večeru i seks. Kada se Džejson vratio kući i "uhvatio par na delu", pucao je Krisu u glavu.

Zatim su Keli i Džejson električnom testerom raskomadali telo i potrpali delove u kese za smeće, koje su ostavili na više mesta u obližnjoj šumi. Krisova kola su ostavili na parkingu. Ubrzo potom, pozvali su komšije na roštilj. Poslužili su im meso, čije poreklo ovi nisu mogli da identifikuju, ali su ga ipak jeli.

Nekoliko dana kasnije prijavljen je Krisov nestanak. U njegovim kolima nađeno je parče hartije s uputstvima kako da dođe do Keline kuće. Policija je brzo otkrila da su njih dvoje bili u tajnoj vezi i da je Keli među poslednjima koji su ga videli živog. Pretražili su Džejsonovu i Kelinu kuću, ali nisu ništa našli.

Na saslušanju Keli je priznala da joj je Kris bio ljubavnik, ali je rekla da su ona i Džejson bili u slobodnoj vezi i da njemu to nije smetalo. Džejson je odlučno poricao da ima bilo kakve veze s Krisovim nestankom, a kako nisu nađeni ni telo ni dokazi o zločinu, protiv para nije podignuta optužnica. Svesni da su osumnjičeni, Keli i Džejson preselili su se u okrug Lejk (Indijana).

Bila je to prilika da započnu novi život, ali ih je prošlost proganjala. Keli je bila ljuta na Džejsona zato što joj je ubio ljubavnika. Što je više razmišljala o Krisu, to su njena osećanja prema njemu bivala dublja. Želela je da izravna račune, a jedini način da to uradi bilo je da oduzme još jedan život.

U februaru 2016. Keli je pozvala hitnu pomoć i rekla da Džejson "jedva diše".

- Ne znam šta mu je. Povraća, znoji se - zapomagala je.

Kada je hitna pomoć stigla, Džejson nije pokazivao znake života. Keli im je ispričala da joj je suprug patio od depresije i da se predozirao heroinom, ali je navukla sumnju na sebe prenaglašenim reakcijama i ometanjem istrage.

U prvom trenutku, policija je mislila da je Džejson preminuo od posledica predoziranja drogom i poverovala je u priču o ožalošćenoj udovici. Kasnije se ispostavilo da predoziranje nije bilo razlog. Obdukcija je pokazala da je Džejson preminuo od gušenja.

Devet meseci posle Džejsonove smrti Keli je optužena za ubistvo. Bila je opasan zatvorenik, pretvarala je čaše u oružje i pretila drugim zatvorenicama nasiljem.

Na kraju je priznala oba ubistva i da je Džejsona ubila da bi mu se osvetila. Ubrizgala mu je preveliku dozu heroina, ali pošto nije delovao dovoljno brzo, počela je da ga davi i zapušila mu je usta i nos sve dok nije izdahnuo.

Tvrdila je da joj je "uzeo jedinu dobru stvar u životu". Keli je u Indijani optužena za Džejsonovo ubistvo, a u Mičigenu za sauočesništvo u Krisovom ubistvu i dobila je  doživotnu robiju.

- Kad smo ga isekli na komade, on je podigao Krisovu ruku ruku i rekao da će to biti poslednji put da mi maše - Keli je ispričala na sudu.

U aprilu ove godine osuđena je na 65 godina zatvora za Džejsonovo ubistvo.

- Keli je bila veoma, veoma zla osoba - kaže ožalošćena porodica njenog muža.

Iz ova žene navodno stoji iza još nekoliko ubistava. Njena porodica veruje da je ubila još devet muškaraca širom Sjedinjenih Država, što bi značilo da je najveći ženski serijski ubica. Ona sama je čak nagovestila da je ubila još neke ljude.

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD svet

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Slaba kiša
25 Beograd