fbpx
Skip to main content
Donald Tramp

TRAMP ZAHTEVA DA MU KINA PLATI 10 HILJADA MILIJARDI DOLARA ODŠTETE! Tvrdi da je sve vreme bio u pravu

Foto: Profimedia/Shutterstock/Ilustracija
Bivši američki predsednik ne prestaje da provocira

Bivši američki predsednik Donald Tramp zahteva od Kine isplatu od 10 hiljada milijardi dolara zbog uloge u pandemiji korona virusa i poziva imunologa dr Entonija Faučija da objasni tačno koliko je informacija znao o poslu koji se obavljao u Vuhanovom Institutu za virusologiju.

AKCIJA GRADA I MOZZARTA – OAZA ČISTOG VAZDUHA U CENTRU BEOGRADA!

AKCIJA GRADA I MOZZARTA – OAZA ČISTOG VAZDUHA U CENTRU BEOGRADA!

VREME JE DA ČOVEČANSTVO SAZNA ISTINU: Pentagon će otkriti sve što zna o NLO, ništa više neće biti isto

VREME JE DA ČOVEČANSTVO SAZNA ISTINU: Pentagon će otkriti sve što zna o NLO, ništa više neće biti isto

MUŽ I ŽENA KOJI SU OTIMALI I UBIJALI DEVOJČICE: Strahote koje su radili još uvek žive u sećanju ljudi

MUŽ I ŽENA KOJI SU OTIMALI I UBIJALI DEVOJČICE: Strahote koje su radili još uvek žive u sećanju ljudi

U svojoj izjavi Tramp je ismejao svog naučnog savetnika za pandemiju tvrdeći da je spasio stotine hiljada života odupiranjem Faučijevim smernicama o svemu, od zatvaranja granica, razvoja vakcina i nošenja maski.

- Sad će svi, pa i takozvani "neprijatelji" početi da govore da je predsednik Tramp bio u pravu oko kineskog virusa koji je došao iz laboratorije u Vuhanu - dodao je on.

- Korespondencija između Faučija i Kine govori sama za sebe preglasno da bi to iko ignorisao. Kina bi trebalo da plati 10 hiljada milijardi dolara Americi, i svetu, za smrti i destrukcije koje su prouzrokovali - istakao je Tramp govoreći o više od 3.000 stranica privatnih Faučijevih i-mejlova u periodu od januara do juna 2020. godine koje su dobili "Vašington post", "Si-en-en" i "Bazfid njuz".

Republikanci tvrde kako i-mejlovi dokazuju da je Fauči znao da laboratorija u Vuhanu vrši eksperimente s genetski modifikovanim korona virusima.

Takođe, pokazuju kako je bio upozoren na mogućnost "bežanja" virusa iz laboratorije, dok je on sve vreme javno insistirao da je pandemija izbila prirodnim putem, prenosom sa životinje na čoveka.

Dr Li Meng Jan, koja je bila među prvim ljudima koji su govorili o teoriji virusa pobeglog iz laboratorije, kazala je nakon objavljenih Faučijevih i-mejlova kako je kovid 19 neograničeno biooružje i kako su kineska vlada i određene strane organizacije, kao i neki naučnici, sve zataškavali.

U intervjuu koji je za "Njuzmaks" dala u sredu uveče, Li Meng Jan je kazala kako je Fauči znao za kineska istraživanja i pre pandemije. Posebno se osvrnula na i-mejl od 1. februara 2020.

Dr Hju Ohinklos poslao je i-mejl Faučiju u kojem piše kako su izvođeni eksperimenti, no kako je otad sve pregledano i odobreno od strane nacionalnog instituta za zdravstvo (NIH).

Navode dr Li Meng Jan ozbiljno su dosad proučavali vodeći naučnici, te su ih kritikovali govoreći da su duboko manjkavi.

Vremenska prognoza
Clear sky
17 Beograd