fbpx
Skip to main content
Princ Vilijam i Princ Hari

DA LI SU SE POMIRILI, O ČEMU SU PRIČALI? Ekspert za čitanje sa usana otkrio šta je Hari rekao Vilijamu nakon sahrane

Foto: Profimedia
Sahrana vojvode od Edinburga bila je povod za prvi susret prinčeva nakon više od godinu dana kada je princ Hari zajedno sa svojom suprugom Megan Markl napustio Veliku Britaniju

Prinčevi Hari i Vilijam su nakon sahrane princa Filipa, njihovog dede, primećeni kako zajedno odlaze i razgovaraju, što je prvi put da ih javnost vidi zajedno nakon što je mlađi brat povukao iz kraljevskih dužnosti.

HOROR U AMERICI: Pobio ljude u kafani, pa pobegao - ulice zatvorene, kolone policijaca na terenu (VIDEO)

HOROR U AMERICI: Pobio ljude u kafani, pa pobegao - ulice zatvorene, kolone policijaca na terenu (VIDEO)

PREKINUTO ČETVOROGODIŠNJE ĆUTANJE: Prva runda razgovora Irana i Saudijske Arabije, nekoliko tema predmet diskusije

PREKINUTO ČETVOROGODIŠNJE ĆUTANJE: Prva runda razgovora Irana i Saudijske Arabije, nekoliko tema predmet diskusije

PEKING POSLAO UPOZORENJE SAD: "Ne pokušavajte da odigrate tu kartu, to je opasno"

PEKING POSLAO UPOZORENJE SAD: "Ne pokušavajte da odigrate tu kartu, to je opasno"

Sahrana vojvode od Edinburga i supruga kraljice Elizabete II, bila je povod za prvi susret prinčeva nakon više od godinu dana kada je princ Hari zajedno sa svojom suprugom Megan Markl napustio Veliku Britaniju.

Odnosi dvojice braće prilično su zahladneli posle odluke da napuste kraljevske dužnosti, a onda i šokantnog intervjua koji su Hari i njegova supruga, Megan Markl dali Opri Vinfri u kome su optužili kraljevsku porodicu za nedostatak empatije i rasizam.

Kada su braća posle službe sklonili crne maske, čitači sa usana tvrde da je Hari rekao svom bratu da je sahrana bila "onakva kakvu je želeo", prenosi britanski San. Princ Vilijam mu je odgovorio: "Da, bila je sjajna, zar ne".

Hari je navodno kontaktirao svoju porodicu pre dolaska u Britaniju iz SAD, prvi put posle godinu dana, kako bi rešili nesuglasice pre sahrane princa Filipa.

Njegova supruga Megan koja je u poodmakloj trudnoći, navodno je silno želela da prisustvuje sahrani ali joj lekari nisu dozvolili.

Tokom ceremonije, Hari i Vilijam su hodali razdvojeni, sa rođakom Piterom Filipsom između sebe, a u kapeli su sedeli na suprotnim stranama, jedan nasuprot drugom. Posle službe, braća su na kratko prošetala zajedno i tada je, tvrde čitači sa usana, Vilijam rekao da je služba bila prelepa, a naročito muzika.

Stručnjak za govor tela, Džudi Džejms kaže da su braća našla utehu jedan u drugom posle emotivne službe i da su izgledali "opušteno" u "prirodnom trenutku jedinstva" dok su ćaskali posle sahrane.

- Videli smo Harija kako baca pogled ka Vilijamu prvi put kada su izašli iz kapele i oprostili se sa domaćinima, ali kada su oni (Vilijam i njegova supruga Kejt Midlton) krenuli, Hari ih je stigao i hodao i pričao sa njima. Posle nekoliko trenutaka prijateljskog časkanja, Kejt se povukla da porazgovara sa drugima, ostavivši braću nasamo u naizgled opuštenoj harmoniji - rekla je Džejms.

 

SD svet

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Slaba kiša
15 Beograd