Utorak 19. mar 2024.
skriveni ulaz

SEZAME OTVORI SE! Nakon pet godina vlasnici stana došli do JEZIVOG SAZNANJA: Sivi zid krio mračnu tajnu! (VIDEO)

Foto: Profimedia/ilustracija
Stanar je slučajno pomerio dve cigle u zidu trpezarije otkrivajući ulaz u tajnu sobu čijeg postojanja nije ni bio svestan

Ljudi imaju noćne more nakon što su čuli i videli priču vlasnika kuće koji je otkrio tajnu sobu iza zida - pet godina nakon što se uselio.

Predsednik Brazila: Nećemo kupovati kinesku vakcinu

Predsednik Brazila: Nećemo kupovati kinesku vakcinu

Volonter preminuo nakon vakcine protiv meningitisa: Poznato da li će se nastaviti ispitivanje kovid vakcine

Volonter preminuo nakon vakcine protiv meningitisa: Poznato da li će se nastaviti ispitivanje kovid vakcine

U videu koji je podeljen na društvenim mrežama može se videti osoba koja otkriva da se dve cigle u sivom zidu njihove trpezarije mogu izvući otkrivajući okruglu kvaku zlatne boje.

Vrata se tek tada naslućuju, savršeno zamaskirana u zidu, otvarajući prolaz u sobu veličine ormara čijeg postojanja vlasnici nisu ni bili svesni.

- Živimo u ovoj kući poslednjih 5 godina, nikada nismo ni primetili da postoji ulaz u malu ostavu ušuškanu iza zida u trpezariji - glasio je opis uz objavljeni snimak.

To je bilo dovoljno da rasplamsa strah kod gledalaca koji su poredili priču sa nekim filmom strave i užasa, dok je jedan od njih prokomentarisao: - Zamislite da ste je otvorili i naišli na znakove da je neko tu dugo boravio!

- Ovo je neko ***nje u stilu "Parazita" - prokomentarisao je drugi.

- Simpatična soba za ubijanje, brate! Kakvo otkriće - napisao je treći.

- Nekako je jezivo, zapravo - dodao je jedan od korisnika društvene mreže, na šta je vlasnik kuće rekao: - Nekako i jeste, ali bez leševa, hvala Bogu.

U pokušaju da smiri publiku, vlasnik je dodao: - Trebalo je da ponesem baterijsku lampu tokom snimanja ali nije bilo ičega zanimljivog za naći. Samo metla i đubrovnik, do trećine pun džak betona, nekakve daske, one male ograde za kućnu upotrebu i rezervne roletne.

Vlasnici su kazali da iako je zid u trpezariji nekako odudarao od svega ostalog u kući, ni na kraj pameti im nije bilo da se iza njega krije bilo šta.

Vremenska prognoza
Clear sky
6 Beograd