fbpx
Skip to main content
Devojčica

HOROR: Sofiji su rekli da kaže OVE reči i upali 4 ringle. Probudila se unakažena (VIDEO)

Foto: Youtubeprintscreen/hot news
Nekoliko dece je ozbiljno povređeno jer su učestvovala u ovoj igri.

Ruska policija istražuje novu zlokobnu društvenu igru koja je preplavila internet, a putem koje deca bivaju navedena da upale gas na šporetu i zapale se. Ova prevara preko društvenih mreža je napravljena da na prvi pogled deluje kao bezopasna zabava po uzoru na animiranu seriju Vinks klub: Škola veštica, ali nekoliko dece je ozbiljno povređeno jer su učestvovala u ovoj igri.

Ovaj semafor uznemirio je građane, a znate li zašto? (FOTO)

TAJNE RADA NA JAHTAMA BOGATIH: Rad po 25 sati, napojnice od 4.000 evra, a sve to krije ovu JEZIVU tajnu

Jedna od njih je i Sofija Ezhova (5) koja je zadobila ozbiljne opekotine igrajući upravo ovu “igru vatrenih vila”. Rečeno joj je: U ponoć kada svi spavaju ustani iz kreveta i tri puta obiđi svoju sobu. Onda izgovori magične reči: “Alfei kraljevstvo, divne male vile, dajte mi moć, molim vas”. Zatim idi do kuhinje, ali da te niko ne primeti, da magične moći ne bi nestale. Uključi gas na sve četiri ringle i vrati se u svoju sobi, spavaj i udiši gas. Ujutru se zahvali kraljevstvu Alfei jer si postala prava vatrena vila – ispričala je devojčicina mama način vrbovanja i vođenja njene ćerkem, koja se na kraju i zapalila jer je doslovno shvatila da treba da bude “u vatri”.

Jedna druga majka ispričala je gotovo istu priču, ali je ona svoju čerku zatekla u momentu dok se vraćala iz kuhinje, te je odmah primetila miris gasa, otišla do kuhinje i isključila curenje smrtonosnog gasa.

Tamošnja policija okarakterisala je igru kao smrtonosnu i aktivno radi na rasvetljavanju slučajeva, dok su roditeljima uputili poruku da budu posebno oprezni. Za sada su saznali da je kompanija zvala “Duga” odgovorna za distribuciju brenda “Vinks klub” u Rusiji.

Inače ovo nije prva smrtonosna dečija igra u Rusiji, budući da se poslednjih meseci pojavila i igra“plavi kit” koja decu tera na samoubistva. 

PROČITAJTE SVE NAJNOVIJE VESTI!

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
16 Beograd