fbpx
Skip to main content
osuđena Nemica

TORTURA I PO: Ova žena je podvodila devojke u kuću, pa ih NAJSTRAŠNIJE mučila!

Foto: Profimedia
Godinama sa suprugom namamljivala žene da bi ih potom brutalno zlostavljali.

Četvrtog dana suđenja u slučaju ubistva u nemačkom gradu Heksteru, Angelika V. je opisala zastrašujuće detalje o mučenju jedne od žrtava.

Angelika i njen bivši suprug Vilfrid optuženi su da su godinama brutalno zlostavljali žene, od kojih su dve umrle od posledica mučenja.

U prisustvu majke ubijene žene, optužena je u Pokrajinskom sudu u Paderbornu opisala višemesečne patnje kojima su ona i njen suprug izlagali žrtvu.

Na njenom licu nisu bile vidljive emocije dok je opisivala kako su ženu vezivali lisicama i lancem za cev radijatora. Kako je optužena izjavila, to su radili da noću ne bi odlazila u toalet i budila Angelikinog supruga Vilfrida. Ukoliko bi se pomokrila, kažnjavali su je, na primer, polivajući je vrelom vodom.

Žrtvi iz Donje Saksonije optužena je sipala u hranu prašak koji ona nije podnosila. Posle toga su joj dozvoljavali da spava samo u kadi, gde su je takođe vezivali lancima. Žrtvina majka slušala je izlaganje optužene odmahujući glavom i sa suzama u očima.

Angelika V. je izjavila da su ucenjivali žrtvu i pretili joj da će je prijaviti policiji zato što je prevarila osiguranje. Nekoliko nedelja pre smrti gotovo ništa više nije jela. Povrede koje su joj naneli - nagnječenja, opekotine i oderotine - navodno nisu uzrokovali njenu smrt.

Jednom prilikom, situacija je eksalirala i žena je udarila potiljkom u beton. Optužena tvrdi da je nije gurnula i da ona i njen suprug u prvi mah nisu ni primetili tešku povredu. Žena je još jednu noć prespavala u kadi, a sledećeg dana je verovatno umrla od posledica udara. Nema načina da policija utvrdi šta se tačno dogodilo, jer je bračni par držao njeno telo u zamrzivaču, raskomadao ga i kasnije spalio u peći.

Mrtva hladna, optužena je ispričala da su je nervirale žrtvine muke u satima pred smrt i da ju je to ometalo dok je prala veš. Nije mogla da pozove hitnu pomoć.

- I slepac sa štapom odmah bi video koliko ima povreda - izjavila je.

Angelika V. (47) i njen bivši suprug Vilfid V. (46) godinama su namamljivali žene oglasima u svoju kuću u istočnoj Vestfaliji da bi ih brutalno zlostavljali. Oboje su optuženi za ubistvo s predumišljajem. Vilfrid V. se do sada nije izjašnjavao povodom optužbi. Suđenje se nastavlja sledeće nedelje, a presuda će biti doneta najranije u proleće 2017.

 

Pročitajte i:

SD svet

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
20 Beograd