Utorak 19. mar 2024.
Igor Vaclavić

U FOKUSU HRONIKE: Pogledajte kako su SVETSKI MEDIJI preneli vest o HAPŠENJU IGORA SRBINA! (FOTO)

Foto: Twitter printscreen
Igor Vaclavić osumnjičen za nekoliko ubistava

Španska policija saopštila je danas da je Igor Vaclavić, poznat i pod pseudonimom Igor Rus ili Norbert Feher, uhapšen, preneli su lokalni mediji.

Španski mediji: Uhapšen begunac sa najmanje tri identiteta!

Kako prenosi El Pais, reč je o beguncu koji se sumnjiči za ubistvo tri osobe u Italiji. Ovaj list navodi da on ima najmanje tri identiteta - srpski, hrvatski i italijanski, od kojih su poslednja dva lažna.

Italijanska Bolonja tudej: Vaclavić ipak nađen u Španiji

Italijanski mediji navode kako je uhapšen begunac iz Srbije za kojim je njihova policija tragala u saradnji sa policijskim službama iz drugih zemalja. Kako piše Bolonja tudej - Norbert Feher alias Igor Vaclavić bio je tražen na svim lokacijama oko Ravene, kao što su farme i šume, ali nije pronađen tu, već u Španiji. 

Bolonja tudej
Bolonja tudej
Foto: Printscreen/bolognatoday

Dejli mejl: Lokalno stanovništvo bilo upozoreno na poteru za Vaclavićem

Britanski list Dejli mejl navodi da je Vaclavić zbog počinjenih zločina bio jedna od najtraženijih ličnosti u Italiji, ali i šire. Kako pišu, u Španiji je uhapšen zbog sumnje da je povezan sa još tri ubistva od kojih su dva lica bila policajci. Nadimak Rambo dobio je odmah posle ubistava u Italiji. Kako se navodi, lokalno stanovništvo u Španiji je bilo upozoreno da je u toku potraga za beguncem koji je usmrtio dvojicu policajaca. Takođe, alarmantno su naveli da je u pitanju naoružano lice koje je otelo vatreno oružje od pripadnika policije nakon izvršenog zločina.

Vaclavic
Vaclavic
Foto: Printscreen/ Dailymail

 

CDM: Uhapšen u pucnjavi na španskoj farmi

I regionalni mediji bruje o Rambovom padu. Crnogorski CDM piše kako se pucnjava u Španiji desila blizu jedne farme, a da je Igor Vaclavić na neverovatan način odolevao višemesečnoj potrazi od strane policije. Takođe, navodi se i još prestupa koje je činio Igor Srbin: desetine krađa i slučaj seksualnog zlostavljanja u rodnom gradu.

Ovaj portal piše da su dugo smatrali da je Igor iz Rusije, zbog toga što je u Moskvi služio vojsku.

Igor Vaclavić
Igor Vaclavić
Foto: Printscreen/ CDM

Prema poslednjim informacijama, hapšenje se odigralo u područjima El Ventorriljo, između gradova Teruela u Andori i Albalete del Arzobispo. 

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
3 Beograd