fbpx
Skip to main content
žena

Želela je bude model, a doživela STRAŠNU SUDBINU: Porodica je držala u kavezu punih pet godina, sada tvrde da je to bilo za NJENO DOBRO

Foto: Printscreen
Dvadesetdevetogodišnja Bibi je imala životni san - da postane model. Umesto toga, doživela je nervni slom i porodica ju je zaključala u prostoriju sličnu zatvorskoj ćeliji gde je provela narednih pet godina.

Bibi je bila sasvim obična devojka. Živela je sa porodicom i radila u lokalnoj prodavnici na Filipinima. Sve je krenulo nizbrdo kada joj je 2014. godine dijagnostikovana psihotična depresija. Imala je halucinacije zbog čega je primljena u psihijatrijsku bolnicu u provinciji Nigros Oksidental. Porodična prijateljica Glajzel Bulos kaže da se Bibino stanje poboljšalo nakon godinu dana lečenja. Lekari su, kako navodi, bili optimistični.

Ruski tenkisti ostvarili dečaku san: Okušao se na mestu vozača moćnog oružja! (VIDEO)

Ruski tenkisti ostvarili dečaku san: Okušao se na mestu vozača moćnog oružja! (VIDEO)

PRISTALICE TRAMPA ŽELE RUSKO DRŽAVLJANSTVO: Društvene mreže se usijale od neverovatnog pitanja

PRISTALICE TRAMPA ŽELE RUSKO DRŽAVLJANSTVO: Društvene mreže se usijale od neverovatnog pitanja

BAJDEN IMA MILIONSKI PLAN ZA KORONU: Doktor Fauči komentarisao ideju novog predsednika SAD

BAJDEN IMA MILIONSKI PLAN ZA KORONU: Doktor Fauči komentarisao ideju novog predsednika SAD

- Međutim, njen otac se razboleo 2015. godine i porodica više nije mogla da priušti da plaća njene bolničke račune. Puštena je kući da o njoj brine njena porodica - priča Bulos.

Budući da nisu imali novca ni za neophodne lekove, Bibine depresivne epizode često praćene halucinacijama su se vratile. Prema rečima Glajzel, Bibi je ponekad toliko ispoljavala agresiju da je njena porodica bila prinuđena da je zaključa zarad vlastite sigurnosti.

- Dešavalo se da Bibi baca stvari na komšije, da luta ili da se besciljno vozi autobusom. Jednom je nestala. Nije je bilo nedelju dana. Policija ju je pronašla u provinciji Sebu i odvela kući - dodaje porodična prijateljica.

Braća i sestre su na kraju odlučili da prostoriju u kući pretvore u kavez odnosno nešto slično zatvorskoj ćeliji. Iako je u pitanju stravičan slučaj zanemarivanja, Bulos tvrdi da nesrećnu devojku porodica zaključava da se ne bi povredila i da to čine "zato što je vole".

Nedavno je objavljen i uznemirujući video snimak koji prikazuje u kakvim neljudskim uslovima živi ljudsko biće. Glajzel Bulos apeluje na sve koji mogu da pomognu doniranjem novčanih sredstava kako bi se devojci pružila adekvatna medicinska nega.

- Medicinske usluge su skupe, posebno kada je u pitanju pomoć u rešavanju mentalnih problema. Nadam se da postoje ljudi koji bi mogli da pomognu Bibi da počne da vodi koliko-toliko normalan život - zaključuje Bulos.

SD svet

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
-2 Beograd