Utorak 19. mar 2024.
Uručenje nagrade

INTERPRODUCT PROGLAŠEN ZA ŠAMPIONA MEĐU PRŠUTAMA NA POLJOPRIVREDNOM SAJMU

Foto: Promo
Interproduct sa sedištem na Cetinju je kompanija koja nudi potrošačima visokokvalitetne proizvode od mesa

Odlukom stručnog žirija 85. Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu, kompanija Interproduct osvojila je osam Velikih zlatnih medalja i četiri zlatne medalje. "Suvi crnogorski pršut u komadu" proglašen je za Šampiona grupe proizvoda u kategoriji pršuta, dok je kompaniji Interproduct dodeljen Pehar Novosadskog sajma za kvalitet suhomesnatih proizvoda. 

Susret Vučevića i ambasadora Luterotija: Privredna saradnja plodotvorna, a biće JOŠ BOLJA

Gradonačelnik Novog Sada Vučević primio ambasadora Italije

Ova nagrada predstavlja jednu od najznačajnijih koje se dodeljuju na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu za proizvode od mesa, a ocenu kvaliteta daje komisija eksperata što dodatno doprinosi ugledu nagrađivanih proizvoda. U ime kompanije, priznanja osvojena na najznačajnijoj sajamskoj manifestaciji u oblasti agrara u ovom delu Evrope, primio je direktor Interproduct BGD, Darko Borozan. 

Interproduct sa sedištem na Cetinju je kompanija koja nudi potrošačima visokokvalitetne proizvode od mesa - poznate crnogorske specijalitete - koji predstavljaju spoj najkvalitetnijih sirovina, tradicionalne recepture i savremene proizvodne tehnologije. Proizvodi obiluju specifičnom aromom, teksturom i ukusom.  Proizvedeni su na jedinstvenom klimatskom području na 672 m nadmorske visine, bogatom kontinentalnim vazduhom, sa uticajem blizine mora i planina. 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
2 Beograd