fbpx
Skip to main content
Bojana Ristivojević

KRAJ NA BOŽIĆ: Vidite ko je u dramatičnom izbacivanju napustio Parove! Ubrzo i ONA pred vratima (FOTO)

Foto: TV Happy printscreen/Parovi
Burno.

Još jedno izbacivanje, i to božićno u rijalitiju "Parovi". Nominovano je bilo čak šestoro učesnika, a rezultat na začelju tabele je bio veoma tesan, dok je na vrhu ubedljivo bio Ivan Marinković sa 55,5 odsto SMS glasova publike.

Posle Marinkovića, na tabeli je bio Milutin Radosavljević Mili sa 21,2 odsto, a zatim Ivanija Bajić (11,3) i Ljubica Stanković (4,7)

Na vratima su se našli Saška Karailjaz i Nebojša Osmić Dundo koji su zauzeli poslednja dva mesta na tabeli.

Peto mesto zauzela je Saška sa 4,2 odsto glasova publike.

Na kraju, sa 2,8 odsto glasova publike, ove nedelje je izbačen Dundo.

Reklo bi se da je učesnicima to veoma teško palo, obzirom da su se se za relativno kratko vreme svi sprijateljili sa njim.

I na samom kraju dinamične emisije "Izbacivanje" došao je deo kada su takmičari nominovali jedni druge u cilju da se jedan takmičar, sa najviše glasova, nađe na vratima lukuzne vile.

Takmičari su nominovali Izabelu Anderson.

Većina se složila da je ona najneaktivniji učesnik i primetili su da ona želi kući, verovatno zbog dečka - bivšeg takmičara Nikole Anđelkovića, sa kojim se pomirila u novogodišnjoj noći nakon skandaloznog raskida telefonskim uključivanjem u emisiju.

Međutim, produkcija je uložila veto i odlučila da ona ipak ostane u vili i nastavi takmičenje u borbi za laskavo prvo mesto, što je nju rastužilo do suza.

 

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD parovi

SD vip

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
18 Beograd