fbpx
Skip to main content
Elvin Kadrić Kadra i Bojana Ristivojević

NAJDRAMATIČNIJE IZBACIVANJE - KADRU PUSTILA PRODUKCIJA DA IZAĐE: 8 favorita nominovano, ON ima više od 50 odsto

Foto: TV Happy printscreen/Parovi 7
Ubedljiv, ali...

Počelo je još jedno izbacivanje u rijalitiju "Parovi 7".

Nominovano je njih osmoro: Ivan Marinković, Elvin Kadrić Kadra, Izabela Alijoski, Vesna Rivas, Ivanija Bajić, Sulejman Spaho, Jovana Novakov Šmizla i Đorđe Tomić-

Bojana Ristivojević
Bojana Ristivojević
Foto: TV Happy printscreen/Parovi

Glasovi gledalaca su iznenadili učesnike "Parova", pa ni oni nisu mogli da predvide ko je na kom mestu.

Otvoreno je prvo polje na tabeli na kom je Elvin Kadrić sa 51,6 odsto glasova, a drugoplasirana je bila njegova devojka Izabela sa 20,6 odsto.

Ivan Marinković i Elvin Kadrić Kadra
Ivan Marinković i Elvin Kadrić Kadra
Foto: TV Happy printscreen/Parovi 7

Pored otkrivanja tabele, voditeljka Bojana Ristivojević je najavila i da će nakon ubacivanja biti vanredno ubacivanje. A ona je sve šokirala.

- Ovo je presedan u rijalitiju "Parovi". Iako si prvi, produkcija ti daje mogućnost da se zameniš na kraju sa poslednjim i da ti napustiš vilu - saopštila je Bojana, a Kadra je otišao u tajnu sobu da razmisli o svemu.

 Elvina je produkcija pustila da izađe ako on to želi, a na njemu je sada da preseče. Nije prošlo mnogo vremena kada je sam tražio od čelnika "Parova 7" da ga puste jer mu je navodno istekao ugovor. Da li će se sad voditi tom odlukom, ostaje nam da vidimo. Mada, po prvim rečima da je "ovo posao i da mora da razmisli", čini se da od toga neće biti ništa...

 

SD parovi

SD vip

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
13 Beograd