fbpx
Skip to main content
Marija i Gastoz

PLAKAO BIVŠOJ NA RAMENU: Na sahrani uz Gastoza sve vreme bila je Marija

Foto: Youtube Printscreen
Sa njom je primao saučešće.

Rijaliti zvezda Nenad Marinković Gastoz oprostio se od mame Gordane, koja je juče sahranjena na groblju u Svilajncu.

Gastoz je gubitak majke teško podneo, a na groblju ga je sve vreme tešila bivša devojka Marija, koja je došla iz Pariza kako bi prisustvovala sahrani. Dok je Gastoz plakao na ramenu bivše izabranice i sa njom primao saučešće, njegova sadašnja devojka Zorica Dukić urlala je na novinare koji su se okupili oko groblja.

Gastoz
Foto: Srbija Danas

SKANDAL NA POGREBU GASTOZOVE MAJKE: Zorica Dukić PRETILA batinama, novinari napustili sahranu!

NENAD NE VERUJE: Gastozova reakcija kada je video da Zorica TERA novinare sa sahrane

Kako bi Gastozu izjavili saučešće i oprostili se od Gordane, na groblje u Svilajncu su došli i mnogi njegovi prijatelji iz rijalitija „Parovi“, ali i predstvanici Televizije „Hepi“. Zorica Dukić nije bila jedina koja je terala novinare, to su činili i pripadnici obezbeđenja, koji nisu dali nijednoj ekipi da se približi grobu.

I ONA JE ISPRATILA NA VEČNI POČINAK! Ovaj NATPIS na vencu Gastozovoj mami privukao je pažnju svih

Na ulazu u groblje, šef obezbeđenja jedne agencije, kako se predstavio, novinarima je stavio do znanja da nema fotografisanja, niti vađenja telefona. U suprotnom je pretio oduzimanjem. Kada su novinari njega upozorili da su na javnom mestu, daleko od kapele, da ga ne ugrožavaju i da će pozvati policiju, on je otišao do Nenada Marinkovića - Gastoza i saopštio mu nešto. Iz grupe od pedesetak ljudi koji su bili ispred kapele izdvojila su se dvojica Gastozovih prijatelja ili rođaka, došla do novinara i zatražila da se odmah udalje van groblja, a sa njima su bili pripadnici obezbeđenja.

Marija
Foto: Instagram printscreen

DOŠLI DA UTEŠE GASTOZA! Ove poznate ličnosti su došle na sahranu Nenadove mame

- Nemate šta da tražite ovde, odmah se udaljite. Šta imate da pitate čoveka kome je umrla majka? Došli ste da mu, kao, izjavite saučešće? Kako biste se osećali da vas neko u tim trenucima nešto pita ili vas slika? Nemojte da vadite fotoaparate ili telefone jer ćemo ih oduzeti - urlao je jedan od momaka.

Mama Goca
Foto: Srbija Danas

Podsetimo: Gordana Marinković je preminula prošle srede u stanu u Parizu gde je godinama živela i radila. Nju je dva dana kasnije pronašla prijateljica, a ispodtavilo se da je umrla od posledica srčanog udara. Gastoz je odmah otišao u prestonicu Francuske kako bi sredio papirologiju da se mama Gocino telo transportuje u Srbiju. Njena želja je bila da bude sahranjena u rodnom mestu.

 

Pročitajte i:

SD parovi

SD vip

Vremenska prognoza
Clear sky
0 Beograd