fbpx
Skip to main content
Milijana i Milojko Božić

POZNATA VODITELJKA JUTARNJEG PROGRAMA Ovo je Milojkova ćerka! Milijana je pomenula: "Ne PODNOSIM je!"

Foto: Srbija Danas - Youtube printscreen/TVKopernikus - TV Happy printscreen
Izlivi besa na sam pomen njenog imena.

Milijana i Milojko Božić su prvo svojim pojavljivanjem u sedmoj sezoni rijalitija "Parovi", a potom i svojim venčanjem nakon izlaska podigli ogromnu prašinu u javnosti.

Iako su se kleli na večnu ljbav, po ulasku u osmu sezonu pomenutog rijalitija, Milijana je našla novu ljubav - Nemanju Stamatovića Žapca, te besramno vara supruga na njegove oči. Samim tim, poslednjih dana se sve više pominje razvod. 

Nemanja Stamatović Žabac, Milijana Božić i Milojko Božić
Nemanja Stamatović Žabac, Milijana Božić i Milojko Božić
Foto: TV Happy printscreen/Parovi 8

Ono što je malo poznato je Milojkov život pre nego što je postao poznat. Naime, Milojko je pre Milijane bio u braku sa ženom koja je bila približno njegovih godina.

Na sam pomen njenog imena, Milijana, koja je javno prevarila Božića ubrzo nakon što je sa njim stupila u brak, imala je izlive besa.

Jasna Božić
Jasna Božić
Foto: Youtube printscreen/TVKopernikus

- Možemo da spomenemo da ima decu, ne i imena, ali o toj ženi ne želim ništa da pričam. Očigledno da je imao prethodni brak, ali ne mogu da je podnesem - rekla je Milijana svojevremeno.

Međutim, ime njegove bivše supruge krije se od javnosti, poznato je samo da je s njom dobio ćerku Jasnu, koja je nekadašnja voditeljka jutarnjeg programa.

Pročitajte i:

SD parovi

SD vip

Vremenska prognoza
Clear sky
-2 Beograd