fbpx
Skip to main content
Stanija Dobrojević i Kristina Kija Kockar

PRIČA SE DA JE KIJIN BIVŠI: Odvalio bih Staniju! A FOLKER, ZVEZDA PAROVA: Bila mi je sluga, prala mi noge! A G*ZA...

Foto: TV Pink printscreen/Zadruga
Haos.

Stanija Dobrojević, koja se trenutno nalazi u rijalitiju Zadruga, bila je predmet ocenjivanja u emisiji Paparaco lov, a članovi žirija su bili Sloba Radanović, Era Ojdanić, Milan Milošević, Vuk Mob i Saša Vidić. 

Ekipa Paparaco lova pustila je ovim momcima snimke sa plaže na kojima se vidi kako se Stanija u minijaturnom kupaćem kostimu fotografisala, a u jednom momentu čak je završila i na leđima nepoznatog muškarca.

- Stanija je najbolji moj sluga za sva vremena. Ja boljeg slugu nisam imao. Prala mi je noge. G*za kô meduza - pričao je Era Ojdanić, folker i zvezda konkurentskog rijalitija "Parovi".

- Sumnjiva mi je! Ne znam ko stoji iza te devojke. Neko održava ovo telo. Samo ne znam zašto krije muškarca. Previše mi zadovoljno izgleda da bi bila sama - govorio je Milan.

- Odvalio bih ja Staniju bez problema - bio je iskren Vuk Mob za koga su pričali da je bio u vezi sa pobednicom "Zadruge 1", Kristinom Kijom Kockar.

Deset bodova Stanija je dobila od Slobe Radanovića, devet poena od Ere Ojdanića, Saše Vidića i Vuka Moba, a osam od Milana Miloševića zbog čega je njena prosečna ocena bila devetka.

NOLE SEKSOMAN, KLEOPATRA, LJUBIŠA TRGOVČEVIĆ... Sećate li se ovih BIZARNIH likova sa TV ekrana? (VIDEO)

 

SD parovi

SD vip

Vremenska prognoza
Mist
0 Beograd