fbpx
Skip to main content
Zorica Dukić

RUŠKA JAKIĆ I DEDA ADAM ŽESTOKO PROTIV ZORICE: Kakva manekenka, kakve budalaštine?! Ona je pokvarena!

Foto: TV happy printscreen/Parovi
Ništa od stana!

U sinoćnoj emisiju "Upoznajte Parove" uključila se voditeljka Ruška Jakić koja je prokomentarisala priču koja se odnosi na Zoricu Dukić njenog bivšeg saradnika Tomasa koji je radio u Zoričinom salonu kao frizer, i poznatog modnog kreatora Saše Milojkovića.

Tomas je u emisiji izneo detalje koji se odnose na njegov i Zoričin odnos i za saradnju koju su imali a koja je na kraju ispala loša. Naime, on je kratak period radio u salonu čiji je vlasnik Dukićeva, ali je zbog učestalog kašnjenja i ne javljanja na telefon ona bila prinuđena da ga otpusti.

Zorica Dukić
Zorica Dukić
Foto: TV happy printscreen/Parovi

Kako je rekao ona je preko njega i imena Saše Milojkovića htela da postane poznati kreator i da njena saradnja sa njima i jednom modnom firmom nije onakva kako ona priča. Zorica je izjavila kako neke stvari nije kreirao poznati kreator i da je svoje ime samo stavljao na garderobu koja je kupljena u Turskoj, i da su komadi koje ona pravi zapravo njeni. 

PAKLENA NOMINACIJA! Oni IZLAZE iz Parova?! SVI viču, svađaju se, HAOS! NEVERICA i neviđena DRAMA! 

U toku emisije javila se i Ruška Jakić:

- Sašu Milojkovića poznajem trideset godina. Ako bi Zorica Dukić mogla da njegovo ime ne sominje. Sada se obraćam i njemu i Tomasu kakve veze ima Zorica Dukić sa njim i prosto mi je neprijatno i sramota me je zašto ona spominje njegove ime. Ružno je blatiti takvog čoveka koji je uradio toliko za modu, kakva manekenka kakve budalaštine- rekla je Ruška

- Ona je pokušala ovde da se nadoveže na takvo ime kako bi postala modni kreator. Njene kreacije su užas! To je firma koja uvozi turske brendove i nema veze sa turskom fabrikom. Zorica je poznata da izvrće da laže jer je ortodoksni lažov. Taj atelje je nastao u saradnji sa Sašom i tom firmom kakvu su sada oni saradnju imali ne znam- rekao je Tomas.

deda Adam
deda Adam
Foto: TV happy printscreen/Parovi

Tokom emisije novinarka u studiu je otkrila detalje intervjua koji je dao deda Adam a koji je ostavio Zorici Dukić stan u zamenu za doživotno izdržavanje.

- Pričao je kako je ona njega često zvala brinula se i čim su potpisali taj ugovor ona se izgubila jer mu se od tog momenta uopšte nije javljala. 

On je rekao da čim se to desilo ona je pokazala svoje pravo lice a pre toga je bila pažljiva i brinula se o njemu.

MISTERIJA REŠENA! Evo ko je prava LJUBAV Mladena Vuletića - ukućanka je PRIZNALA SVE! Nina, MOŽEŠ KUĆI!

Kako je uvideo da neće imati od nje pomoći pozvao ju je i tražio da se ugovor poništi. 

Ona se ipak odrekla tog stana i zamolila deda Adama da ne spominje tu priču u Parovima. 

Deda Adam je takođe i rekao kako je ona jedna perfidna i pokvarena žena,  da je čuo kako je pričala da je aljkav i prljav.  On je naveo i da je ovo samo deo pandorine kutije koji otkriva a vezano je za Zoricu. 

Zorica nije htela da da komentar na celu priču sa deda Adamom.

 

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

 

Pročitajte i:

SD parovi

SD vip

Vremenska prognoza
Clear sky
21 Beograd