Skip to main content
Rijaliti Parovi

TEŽAK INCIDENT! DISKVALIFIKACIJA? Tuča u Parovima - PESNICE u glavu, krv, pukla arkada, Dario pao na pod

Foto: TV Happy printscreen/Parovi 7
Nemile scene...

Veliki haos izbio je večeras u rijalitiju "Parovi 7". Iako je produkcija objavila juče da je glavna nagrada smanjena za još 11.000 evra (sada je 39.000 od početnih 100.000) zbog nedoličnog ponašanja učesnika u poslednje vreme, a da će ako tako nastave biti umanjena još više, oni se nisu umirili ni danas.

U centru incidenta za stolom bio je Dario Šogorović, koji je juče opomenut od produkcije da ne prilazi učesnicima bliže od metar, kao i za druge stvari pod pretnjom više hiljada evra teških kazni. On je zaratio sa Aleksandrom Tasić Cokom, koju je, naravno, branio njen verenik Nikola Lakić.

USNA RASEČENA, MODRICA ISPOD OKA: Vratio se Dario, VIDITE mu lice posle TUČE! Roditelji KRENULI u vilu

USNA RASEČENA, MODRICA ISPOD OKA: Vratio se Dario, VIDITE mu lice posle TUČE! Roditelji KRENULI u vilu

Nikola je u jednom momentu zamahnuo rukom ka Dariju, tada samo da ga poplaši, pa je obezbeđenje rešilo da ga izvede da se smiri. Međutim, on je u prolazu odgurnuo Šogorovićevu glavu rukom, koji je potom skočio na njega da se razračuna i u metežu odgurnuo Šmizlu. Ipak, Lakić je bio spreman i zadao mu je nekoliko udaraca u glavu, te je Dario pao na pod.

A potom je sevnula još jedna pesnica! Dok ga je obezbeđenje držalo, Šogorovića je u glavu udarila i Jovana Novakov Šmizla. On je dok su ga sklanjali rekao:

- Nisam ja ništa uradio - izustio je Dario, a Šmizla se potom zaletela i udarila ga nogom, ali su ih pripadnici obezbeđenja razdvojili i izveli Šogorovića iz vile u izolaciju. Za njim je izvedena i Jovana.

- Uh, al me nabi - žalio se Šogorović, a u pozadini se čulo da je krvav i da mu je najverovatnije pukla arkada.

Da li će zbog ovoga uslediti kazne i možda i diskvalifikacija(e), ostaje nam da vidimo.

Pogledajte kako su izgledale te nemile scene:

 

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD parovi

SD vip

Vremenska prognoza
Clear sky
27 Beograd