Skip to main content
Bojana Ristivojević, voditeljka rijalitija Parovi

VANREDNO IZBACIVANJE: Šok u vili Parova, promenili pravila! Publika NJEMU želi da vidi leđa

Foto: TV Happy printscreen/Parovi
Uzbudljivo.

Na programu rijalitija "Parovi" večeras su trebale da budu nominacije, ali je produkcija rešila da zabiberi čorbu i malo promeni ustaljeni običaj. 

Umesto ulaska otpisanih takmičara, produkcija je organizovala vanredno izbacivanje. Zorica Radujković je direktno nominovana sinoćnjim porazom u kvizu znanja, produkcija će nominovati četiri takmičara i po jednu osobu nominuju učesnici i publika.

Ivan Marinković
Ivan Marinković
Foto: TV Happy printscreen/Parovi

Svi sem osobe koju budu nominovali gledaoci će se naći u drugom krugu takmičenja.

A to znači da će takmičari će odbarati dvoje nominovanih koji idu pred vrata vile a Produkcija će odlučiti ko će večeras napustiti luksuznu vilu "Parova".

Pogledajte kako izgleda tabela negativnih glasova:

Prvi je bio Elvin Kadrić Kadra sa 8,3 odsto, a drugi Milutin Radosavljević Mili sa 16,7. Na trećem mestu sa 25 odsto našla se Dina Galorini, a poslednji je bio Ivan Marinković sa 50 odsto koji je tako nominovan od strane publike.

- Sve glasače molim da do nedelje ne puste bukvalno ni jedan glas za mene. Ja ne mogu više ovo da podnesem. Ne mogu da podnesem veliku nepravdu koja se dešava u narodu protiv mene. Sve je postalo isuviše vulgarno, Dinino vređanje, Spahovo, Đoletovo... - razočaran je bio Ivan.

 

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD parovi

SD vip

Vremenska prognoza
Clear sky
17 Beograd