Skip to main content
Pink

Ajoj, šta ovo bi?! Devojčica je POKOSILA žiri... njihovim suzama nije bilo kraja (VIDEO)

Foto: Youtube printscreen/Pinkove zvezde
Neverovatno...

Talentovana Valentina Stojanović otpevala je pesmu "Deo prošlosti" od Marije Šerifović, a ovu pesmu je posvetila ocu koji je nedavno preminuo. Ona je nakon svoje interpretacije dobila svih pet.

- Ti si bila interesantna u prvoj sezoni i neverovatno je to koliko si napredovala. Ne želim da komentarišem pevanje jer da nije bilo dobro ne bismo se svi podigli. Želim da ti kažem u ime svih nas ovde, u ime produkcije, da smo ti mi porodica i da na nas možeš da se osloniš šta god ti bude trebalo u životu - rekla je Goca.

- Mi smo govorili da je ona buntovnik, a ovom pesmom je poslala ljubav i to na moćan način. Bila sam naježena od glave do pete. Niko nije očekivao da pevaš kao Marija, ti si bila moćna na svoj način - objasnila je oduševljena Jelena.

- Retko ko razume šta peva. To se vidi u onome ko peva. Sve je bilo kako treba. Bravo Valentina - poručio je Sergej takmičarki.

- Nisam ni pretpostavila da se radi o tebi. Mislila sam da peva neka velika devojčica. To je bilo perfektno. Deset plus - rekla je Leontina.

- Veoma sam se potresao! Ti tako dobro pevaš! Počeo sam da plačem, bio sam naježen. Neverovatna boja glasa. Prelepo si otpevala sve - kazao je Sale i dodao da mu je mnogo drago što je Valentina u emisiji.

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Mist
8 Beograd