fbpx
Skip to main content
Amira Medunjanin

Amira snimila spot u legendarnom studiju Bitlsa! Rasprodat Sava centar, sledi turneja po Srbiji (VIDEO)

Foto: Edvin Kalić
U saradnji sa pijanistom Bojanom Zulfikarpašićem.

Pevačica Amira Medunjanin, koju očekuje 18. marta rasprodat koncert u beogradskom Sava centru, a potom i turneja po Srbiji, objavila je spot za pesmu "Nestaćeš iz mog života", snimljen sa pijanistom Bojanom Zulfikarpašićem u legendarnim "Abbey Road Studios" u Londonu! 

Svetski priznata umetnica, prozvana "bosanskom Billie Holiday", nedavno je ostvarila životni san, provevši "ceo dan u studiju u kojem su Bitlsi napravili sve što i dan danas slušamo i volimo, što će nas sve nadživeti..."

MIKI MANOJLOVIĆ OTVORIO DUŠU: Voleo je HRVATICU, ali je morao da POBEGNE iz Zagreba! (VIDEO)

- Dotaknuh zidove, pomirisah istoriju, pomilovah miksetu na kojoj su veliki Pink Floyd snimili 'The Dark Side of the Moon'. Na sve to, dobri ljudi u studiju donesoše mi mikrofon na kojem je sam on, (Džon) Lenon, snimao glas. Bilesi mi donesoše i onu mrežicu za mikrofon, izvadiše je iz nekog sefa. Vele ovo je njegova... ne koristimo je često. Rekoše mi, znaš, ti si prva iz Bosne koja je ovde snimala! Hvala celom timu Abbey Road studija što su našu priču podelili sa svetom! - ističe Medunjanin (više o snimanju u čuvenom studiju pročitajte OVDE).

Amira Medunjanin
Amira Medunjanin
Foto: Edvin Kalić

Za spot "Nestaćeš iz mog života", snimljen u Abbey Road Studio Two, režiju, produkciju i montažu potpisuje Universal Advanced Media, snimatelj zvuka bio je Oli Džejkobs, a njegov pomoćnik Stefano Civeta.

Sarajka koja je punila Sava centar tri puta do sada, ponovo je rasprodala danima unapred koncert u prestižnoj beogradskoj dvorani, gde 18. marta dolazi sa Zulfikarpašićem, gitaristom Ante Gelom i kontrabasistom Zvonimirom Šestakom, kao i uglednim gudačkim ansamblom Zagrebački solisti.

Amiru Medunjanin potom, u pratnji gitariste Ante Gela i kontrabasiste Zvonimira Šestaka, očekuju koncerti 20. marta u kruševačkom Bioskopu, 21. marta u Domu društvenih u Kraljevu (Melos), 23. marta u Narodnom pozorištu u Somboru i 24. marta u Centru za kulturu "Nebojša Glogovac" u Pančevu.

Po završetku svakog od ovih koncerata Amira će se sa zadovoljstvom družiti sa fanovima, potpisivati diskove i fotografisati se.

 

Pročitajte i:

SD vesti

SD događaji

SD citati

Vremenska prognoza
Clear sky
12 Beograd