Skip to main content
Foto: Youtube printscreen/Purke

BILA SAM KOSTUR KOJI JE UČIO DA HODA: Potresna ispovest srpske glumice, MAJKA JE PLAKALA kada bi...

Foto: Youtube printscreen/Purke
Srpsku glumicu Milicu Milšu od detinjstva su pratili veliki zdravstveni problemi, ali to je bio samo početak njene teške životne priče.

Zdravstveni problemi popularne glumice počeli su još u ranom detinjstvu. 

milica-milsa,-zarko-jokanovic
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

Milica je kao devojčica dobila skoliozu - njena kičma nije mogla da prati rast tela, pa je bila primorana da nosi mider od pete do petnaeste godine.

PRODUKCIJA SPREMILA BOMBU! U Parove 6 sutra ulazi ON?! Pa, traži ga CEO BALKAN!

- Bio je napravljen od metalnih šipki, protezao se celom dužinom trupa, bio je težak i nezgrapan. Učinio je da dobijem struk i stojim pravo. Nisam bila svesna svog izgleda, ali moji roditelji jesu i strašno su patili. Majka je plakala kad su se ljudi na ulici okretali i gledali dete koje ide u metalnom mideru i ne može ni da se sagne.

HOĆEŠ IMATI S*KS SA MNOM?? Marko počeo da se skida. . . A ONA je u momentu odlepila. . . (VIDEO)

Njoj je bilo žao, ali mojim drugaricama to nije smetalo. Tata je od klečanja pored mene trajno oštetio kolena. Svakodnevno sam morala da vežbam, i ne znajući, vežbala sam za manekensku liniju. Mama mi je sašila futrolu kao za kontrabas u kojoj sam nosila mider kao instrument. Nastavnici su govorili: ‘Sedite pravo kao Milica’, a ja sam, u stvari, jedina bila kriva. Navikla na česta snimanja kičme, nisam shvatila kuda idem kada su me moji jedno jutro poveli na snimanje scene iz filma "Tren" - rekla je jednom prilikom glumica.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
25 Beograd