fbpx
Skip to main content
ceca-raznatovic

MAMA JE ZAHTEVALA DA LIDIJA I JA TO RADIMO! Ovako izgleda Cecin život kada je kamere ne snimaju

Foto: Srbija Danas
Pevačica živi kao sav normalan svet!

Folk zvezda Ceca Ražnatović nikada nije otkrila je da li i u kojoj meri obavlja kućne poslove, da li kuva, briše prašinu i kako izgleda njen život kada se kamere ugase.

- Moja mama je insistirala na tome da Lidija i ja na vreme naučimo sve što se toga tiče, ali bih ja sada lagala kada bih rekla da to i radim. Ne uživam u tome niti me to interesuje. Da se razumemo, da moram, naravno da bih to radila. Ništa od toga nije mi strano, već prosto, imam mogućnost izbora - kaže ona za Alo.

Ceca-Ražnatović
Foto: Srbija Danas

Kako izgleda vaš život u vaša četiri zida?

- Lidija i ja, kao i naša deca, veoma smo vezani. Mi smo velika i kompaktna porodica koja živi zajedno i tako funkcionišemo već godinama. Da li je tu mama ili tetka u momentu kada neka odluka treba da se donese, nebitno je. Na isti način funkcionišu i moja deca. Kod nas je sve spontano i opušteno.

Kada su Veljko i Anastasija bili mlađi, stalno ste ih zivkali i proveravali. Da li to i danas činite?

- Apsolutno! Oni su moja deca doživotno i već su se navikli na to. Kada su bili tinejdžeri bunili su se, a sada znaju kada ja pozovem da im je bolje da se jave nego da budem uporna dok ih ne dobijem.

Da li je tačna informacija da ćete snimiti duet sa Dinom Merlinom?

- Ne, to nije istina!

Šta je tajna vašeg trajanja i ogromne posećenosti na koncertima?

- To je isključivo zahvaljujući dobrim pesmama. Ne postoji nikakva čarolija, tajna, recept... Imam veliki broj hitova, karijeru koja je stabilna i čvrsta, zbog čega moja publika dolazi na moje nastupe.

Ceca Ražnatović
Foto: Srbija Danas

Imate veliki broj pesama. Da li vam je neka već dosadila, a morate da je pevate jer to publika traži?

- Moram priznati da jesu. Imam favorite iz svog repertoara, takođe i neke koje publika voli, ali ja svaku pevam na isti način, sa istom emocijom i energijom.

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
17 Beograd