fbpx
Skip to main content
Darko Lazić

OSTVARIO MI SE SAN, DOBIĆU SINA: Darko poslao jasnu poruku iz banje, a mala Lorena... (VIDEO)

Foto: Instagram Printsreen/darkolazicofficial
Ćerka se voli više?

Darko Lazić je presrećan nakon saznanja da će mu verenica Marina Gagić roditi sina. On je svoju radost podelio s članovima porodice i medicinskim osobljem u banji Selters kojima je istakao koliko mu je drago što će njegova ćerka Lorena , koju ima sa Anom Sević, dobiti brata.

foto
Foto: Instagram printscreen/gagicmarina

- Najvažnije mi je da je dete živo i zdravo, ali pošto već imam ćerku, sada sam priželjkivao sina. Ispunio mi se san da imam i naslednika. Biću potpuno ostvaren. Stvarno sam presrećan, a i Marina je - pričao je Darko u banji.

Kada je prvi put čuo da mu je verenica trudna, odmah se našalio.

- Neka je živo i zdravo, i neka bude sin - nasmejao se Darko kada su mu medicinske sestre čestitale lepu vest, a onda je i najozbiljnije poželeo da dobije sina.

Uz koga ste, Draganu Mirković ili Cecu Ražnatović?

- Najsrećniji sam na svetu i pored svega što mi se dogodilo. Voleo bih da bude sin, ali i ako ne bude, bebu ću voleti najviše. Moja Marina je najbolja, mnogo me je usrećila. Ja sam kreten. Najveći sam kreten na svetu, sve sam mogao da upropastim - rekao je tada Lazić.

Darko i Marina su na interesantan način saopštili novosti. Naime, obukli su novogdišnje kostime, a na balonu je pisalo da čekaju sina, što je Gagićeva i potvrdila ispod fotografije.

 

Pročitajte i:

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
16 Beograd