Skip to main content
Debora Džejms

"OVO JE PORUKA KOJU NIKADA NISAM ŽELELA DA NAPIŠEM..." Poznata voditeljka CNN-a je UMRLA od raka - njeno OPROŠTAJNO PISMO će rasplakati mnoge: "Moje telo više ne može da nastavi..." (FOTO)

Foto: Instagram prinscreen/bowelbabe
Borila se do poslednjeg dana

Priča voditeljke BBC-a, Debore Džejms, rastužila je mnoge još pre pet godina, kada je saznala da boluje od neizlečive bolesti.

Da ima rak creva, saopšteno joj je 2016. godine i od tada je čekala svoj kraj, jer su joj rekli da će živeti još pet godina. 28. juna 2022. godine, Debora je, nažalost, umrla.

UMRLA POZNATA VODITELJKA (40): Porodica saopštila tužnu vest - milioni su je gledali i pratili (FOTO)

UMRLA POZNATA VODITELJKA (40): Porodica saopštila tužnu vest - milioni su je gledali i pratili (FOTO)

UMRLA SUPRUGA POZNATOG SRPSKOG VODITELJA: "Otišla je moja žena i majka mog sina!" Tužnim rečima se OPROSTIO!

UMRLA SUPRUGA POZNATOG SRPSKOG VODITELJA: "Otišla je moja žena i majka mog sina!" Tužnim rečima se OPROSTIO!

Debora Džejms
Foto: Instagram prinscreen/bowelbabe

Pre malo više od mesec dana, Džejmsova je odustala od lečenja i rešila da svoje poslednje trenutke provede sa porodicom kod kuće.

Pred smrt, poznata voditeljka ostavila je oproštajno pismo.

Debora Džejms
Foto: Instagram prinscreen/bowelbabe

- Ovo je poruka koju nikada nisam želela da napišem. Probali smo sve, ali moje telo jednostavno ne želi da učestvuje u tome. Moje aktivno lečenje je gotovo i sada sam prebačena na kućno lečenje, a moja neverovatna porodica je oko mene i moj fokus je da se pobrinem da me ništa ne boli i da provedem što više vremena sa njima - napisala je voditeljka tada na društvenoj mreži Instagram, a ovu objavu lajkovalo je preko 350.000 ljudi, a njih oko 45.000 ostavilo je poruku podrške, ljubavi i poštovanja.

- Niko ne zna koliko mi je vremena ostalo, ali nisam u stanju da hodam, spavam većinu dana, a većina stvari koje sam uzimala zdravo za gotovo su mi sada kao san. Znam da smo uradili sve što smo mogli... Ali čak i sa svim inovativnim lekovima protiv raka, moje telo jednostavno više ne može da nastavi. Tokom više od pet godina pisanja o tome kako sam mislila da će mi to biti poslednji Božić ili kako neću dočekati svoj 40. rođendan ili videti svoju decu kako polaze u srednju školu, zapravo nikada nisam zamišljala da ću napisati onu u kojoj se zaista opraštam. Mislim da je to bila neka buntovnička nada u meni. Niko ne može da kaže da je poslednjih šest meseci bilo blagonaklono prema meni. Sve to što prolazim je srceparajuće, ali okružena sam sa toliko ljubavi da ako išta može da mi pomogne, onda je to ovo - napisala je Debora malo pred kraj.

Tužnu vest o smrti potvrdila je njena porodica, putem Deborinog Instagram profila koji prati milion ljudi.

Na istom tom profilu, poznato tv lice delilo je sve trenutke velike borbe u proteklih pet godina, a od pratilaca je dobijala maksimalnu podršku.

- S velikom žalošću javljamo da je preminula Debora Džejms, najdivnija supruga, ćerka, sestra i mamica - piše između ostalog u objavi porodice, a celu poruku pogledajte ispod.

BONUS VIDEO: Voditeljka jutarnjeg programa RTS-a se skinula u vreli bikini

 

Vremenska prognoza
Clear sky
24 Beograd