Skip to main content
Đani

ĐANI SPREMAN DA POSTANE OTAC PO ČETVRTI PUT! Njegova žena ispričala sve o PROŠIRENJU PORODICE

Presrećna rekla: "Samo nek se rađaju deca"

Radiša Trajković Đani je prošle godine bio jedan od najangažovanijih pevača zbog čega ga mnoge kolege ogovaraju, a sada je zajedno sa suprugom Slađom  rešio da progovori o planovima za ovu godinu, kao i zbog čega nije pravio veliku svadbu sinovima, već samo intimno venčanje.

PORODILA SE TEODORA! Pevačica KRILA da je TRUDNA, a onda objavila slike iz PORODILIŠTA

PORODILA SE TEODORA! Pevačica KRILA da je TRUDNA, a onda objavila slike iz PORODILIŠTA

"NIKADA NISAM ŽELELA DA POSTANEM PEVAČICA": Dragana Mirković otkrila detalje o svom životnom putu

"NIKADA NISAM ŽELELA DA POSTANEM PEVAČICA": Dragana Mirković otkrila detalje o svom životnom putu

NASTAVAK "OČAJNIH DOMAĆICA": 20 godina nakon prvog emitovanja, vraćaju se na TV ekrane poznate dame

NASTAVAK "OČAJNIH DOMAĆICA": 20 godina nakon prvog emitovanja, vraćaju se na TV ekrane poznate dame

Kako je prošla američka turneja? „Lepo je baš bilo, veselo, ali se i tamo osetila tenzija oko korone. Nisu opušteni ljudi, možda se i više oseća tenzija tamo, nego ovde.”

- Jel Slađa ljubomorna što si tamo bio sa Sandrom Afrikom? Slađa: „Na koga da budem ljubomorna? Da li vam ja ličim na takvu osobu da mogu na Sandru da budem ljubomorna?! To mora da se pojavi baš neka babaroga da bih ja bila ljubomorna.” Đani: „Nije naravno, pa Sandra je naša sestra, taman posla.”

Đani
Đani
Foto: Srbija Danas

Uskoro postajete baba i deda drugog unuka, jel ste priželjkivali devojčicu?

Đani: „Neka je samo živo i zdravo. Nadali smo se da će biti devojčica, ali se radujemo što stiže još jedan unuk.” Slađa: ,,Ja jesam, baš sam priželjkivala da bude devojčica, velika mi je želja bila da bude devojčica. Najbitnije da je živo i zdravo, naravno, ali sam baš želela da bude devojčica. Od najstarijeg sina Nikole imam unuku, i od Miloša unuka, i evo sad i od Marka unuk, ma neka je samo što više dece. Možda oni krenu mojim i Đanijevim stopama, pošto smo mi iz trećeg puta dobili ćerku, ako ja pre njih ne rodim još jedno, peto. Što da ne, biću glavna u Beogradu ako rodim u 55. godini.”

Đani
Đani
Foto: Srbija Danas

Jel su vas iznenadili sinovi, ipak su rešili jako mladi da se žene i osnuju porodicu?

Đani: ,,Pa i jesu, mislio sam da će još malo da momkuju, ali dobro, bolje ovako. Mada, moja deca stvarno nikad nisu bila problematična, Slađa je sve to vaspitala i drži pod kontrolom. Sad ovako mladi dobiju decu, pa kad klinci porastu, taman će da se druže sa decom, daće Bog da i oni budu mladi dede i babe, nema ništa lepše od toga.”

Jel vam smeta što vas prozivaju da niste pravili velike svadbe?

Đani: „Kad i kako da pravim kad je ovakva situacija, mi imamo mnogo familije, veliki krug prijatelja, kumova, ne mogu jednog da zovem, a drugog da preskočim! Kad se smiri ova situacija, pa ćemo da pravimo opšte narodno veselje.” Slađa: „Čekamo proleće ili leto, pa ako se stiša ovo oko korone, naći ćemo neku baštu na otvorenom i biće svadbe i za jednog i za drugog, ja svu decu gledam podjednako... Neka proziva ko hoće, neka pravi ko šta hoće, meni ova situacija nije bila povoljna, pritom mi u familiji imamo i dosta starijih ljudi. I posle da me grize savest zbog nekog, ma ne pada mi na pamet. Nije nam hitno, veselja će biti.”

Jel istina da ćete sinovima praviti zajedničku svadbu?

Đani: „Ne, ne, prvo Milošu, pa Marku. Markova žena treba da se porodi, beba će biti baš mala, tako da svakom posebno. Kako jednom, tako i drugom. Bili smo i mi na mnogim veseljima, pa zato i želimo da ugostimo sve te ljude mi, samo da situacija bude kako treba.”

Slađana i Radiša Trajković Đani
Foto: Srbija Danas
Vremenska prognoza
Clear sky
23 Beograd