fbpx
Skip to main content
Jelena Karleuša, Duško Tošić i Ognjen Vranješ

DRAMA U KINI - JK NE ŽELI DA SE VRATI U SRBIJU: Dolaskom u Beograd rizikuje SVE!

Foto: Srbija Danas - MN Pres - Twitter printscreen/karleusastar
Bura...

Jelena Karleuša, u poslednjim postovima na društvenim mrežama nije krila da je u nervnom rastrojstvu, a više od 24 časa nije se oglasila iz Kine, praktično kao da je u zemlju propala!

Iako treba da se vrati u Srbiju zbog brojnih obaveza, ona jednostavno ne zna šta da radi, kao da nema snagu da krene nazad ka Srbiji, otkviva za Kurir odlično obavešteni izvor.

Jelena Karleuša i Ognjen Vranješ
Jelena Karleuša i Ognjen Vranješ
Foto: Srbija Danas - Instagram printscreen/ognjen_vranjes

- Jelena je doživela nervni slom. Pokušava da dođe sebi i da učini sve kako bi joj Duško sve oprostio. Ona ima brojne obaveze u Srbiji, snimanja na televiziji, nastupe, ali zasad psihički nije spremna da peva, niti da se pojavi na televiziji, gde će njen privatan život biti glavna tema. Jednostavni nema snage da ostavi Duška i krene ka Srbiji, jer postoji rizik da izgubi sve. Niko ne zna da li će uskoro uopšte doći iz Kine - otkriva izvor Kurira.

Duško Tošić i Jelena Karleuša
Duško Tošić i Jelena Karleuša
Foto: Srbija Danas

Pevačica je sa ćerkama Atinom i Nikom spakovala kofere i otišla iz Srbije, i to kod supruga Duška Tošića koji se trenutno nalazi u Kini gde ima profesionalni angažman, što su dokazale i slike sa njenog Instagrama.

 

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
21 Beograd