fbpx
Skip to main content
Ena Popov

ONA NE ŽELI DA JE SRETNE: Muž Ene Popov bio u VEZI sa POZNATOM DAMOM - Njih dve se DOBRO ZNAJU

Foto: Instagram prinscreen/enapopov
- Prve emocije su osetili još dok je Nenad bio sa Tanjom.

Enu Popov smo svi upoznali kao učesnicu Velikog brata, ali je nakon rijalitija započela karijeru voditeljke i novinarke. Međutim, o njenom suprugu se retko priča a još manje zna iako je u pitanju uspešni biznismen, jer par neguje svoju privatnost. Vezu su započeli 2012. godine, a danas imaju dve ćerke.

O ljubavnoj prošlosti biznismena nije poznato mnogo, ali je pre nego što je upoznao Enu bio u vezi sa voditeljkom Tatjanom Vojtehovski. Deset godina starija Tanja i Nenad Čanak bili su dugogodišnji partneri, a kako se pisalo između njih su se ugasile emocije, što je dovelo do rastanka.

Biznismen je ubrzo upoznao Enu, koja se pre njega zabavljala sa Markom Miljkovićem, te su zajedno zalečili slomljena srca i pronašli jedno u drugom srodne duše i idealne partnere.

- Prve emocije i naznake romanse Nenad i Ena su osetili još tokom njegove veze sa Tanjom. Iako su vezu počeli tek pošto su Nenad i Tanja okončali svoju priču, Eni nije prijatno da se sretne sa bivšom koleginicom i izbegava situacije i prilike gde bi bile upućena jedna na drugu. Njih dve se poznaju godinama i Eni je krivo što se sve odigralo tako - otkrio je izvor 2012. za Blic.

Tatjana Vojtehovski
Tatjana Vojtehovski
Foto: Srbija Danas

 

Vremenska prognoza
Clear sky
5 Beograd