fbpx
Skip to main content
Opsesije poznatih

IMA MILIONE, A LIČNO ČISTI WC Seksi glumica laktovima otvara vrata jer se plaši JEDNE STVARI!

Foto: SD/ilustracija
Nema ništa luđe od opsesija poznatih!

Mnoge poznate ličnosti imaju vrlo čudne navike, a neke od njih će vas ostaviti bez teksta. Slavni fudbaler slaže limenke i garderobu u istoj ravni, atraktivna glumica ne koristi pribor u restoranima, a pevačica u torbi uvek ima po 20 četkica za zube.

KAMERON DIJAZ

Atraktivna glumica koja godišnje zgrne po nekoliko miliona dolara boluje od opsesivno-kompulsivnog poremećaja koje je sve šokirao. Naime, Kameron se bolesno plaši bakterija, insistira na besprekornoj čistoći i, na primer, ne dira kvake pa vrata otvara laktovima!

 

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz) on

Njena opsesivnost ide dotle da je u svojoj kući u Los Anđelesu skinula boju sa kvaka, čisteći ih po nekoliko puta dnevno. Ako umisli da je vreme za čišćenje WC-a, a pri ruci nema nikog od posluge, ne može da odoli a da sama to ne uradi! 

 

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz) on

DEJVID BEKAM

Fudbaler Dejvid Bekam pripada onoj grupi muškaraca koji oduševljava svojim izgledom, ali i stilom. No, čuveni Bekam  ima svoju opsesiju - kod njega sve mora da bude u liniji ili u paru.

 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

- Kada stavim limenke u frižider, mora da ih ima paran broj kako bih sve mogao da složim, a ako ima jedna viška odložim je na neko drugo mesto. Takođe, kada uđem u hotelsku sobu, sve flajere i takve stvari odlažem u fioku. Sve mora da bude savršeno - priznao je Bekam.

 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

KETI PERI

 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

Ima nekoliko čudnih navika. Ne podnosi kada joj se umaste naočare za sunce i tada počne da histeriše i traži od osoblja da ih očiste. Osim toga, sa sobom nosi 20 četkica za zube gde god da ide jer zube pere šest puta dnevno.

 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

DŽENIFER ANISTON

Zvezda “Prijatelja” je poznata po tome da je velika čistunica - do granica opsesije - ali njeni prijatelji kažu da joj je najveća mana je što je izuzetno sujeverna. Kako kažu, Dženifer u avion ulazi uvek desnom nogom i "potapše" spoljašnjost letelice.

EMINEM

 

A post shared by Marshall Mathers (@eminem) on

Za razliku od većine običnih ljudi koji se više ili manje plaše mraka, američki reper od malena ima naviku da spava u apsolutnom mraku. Kada boravi u hotelima on tera osoblje da potpuno zamrače njegovu sobu, jer jedino bez ijednog tračka svetlosti može da zaspi bez problema.

MEGAN FOKS

 

A post shared by Megan Fox (@the_native_tiger) on

Ona pripada onoj plejadi glumica koja svojim seksi izgledom mami uzdahe muškaraca širom sveta. No, iznenadićete se kada saznate da ima strah od korišćenja pribora za jelo u restoranima. Megan ne može da podnese da koristi isti pribor koji je pre nje koristilo "milion" ljudi.

 

A post shared by Megan Fox (@the_native_tiger) on

 

Pročitajte i:

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Mist
4 Beograd